header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Sportiviteit en veel kroketten

Nieuws afbeelding 11-3-2012

Dit weekeinde was het eerste volledige veldhockey programma voor de voorjaarscompetitie.

De barcommissie pakte uit met de Euroknaller (een broodje kroket voor één euro). Een groot succes. Zaterdagmiddag moest de bakker nog voor extra broodjes zorgen.

Alle jeugdteams zijn weer opnieuw ingedeeld. De start was wel even moeilijk voor Hilvarenbeek. Slechts 5 teams wisten te winnen en twee teams speelden gelijk. Alle overige jeugdteams moesten dit weekend in de tegenstander hun meerder erkennen.

De coach van JB1 probeerde in de eerste wedstrijd een nieuwe tactiek uit door twee meisjes op te stellen in het team. Helaas werd de tegenstander door de charmes van de dames niet op het verkeerde been gezet en verloren onze jongens met 1-3

MC1 wist in de sub-topklasse wel 3 punten te pakken op DES.

Op zondag speelden alle senioren weer thuis. Het weer was uitstekend en het was dus goed toeven langs de lijn.

Uiteraard ging onze aandacht weer uit naar het vetaren team dat op een 2e plaats staat in de ranglijst. Ondanks dat de opkomst bij de laatste training zeer mager was werd er weer uitstekend gespeeld en versloegen ze de tegenstander met 8-1.

Dames 1 speelde ook een goede wedstrijd en wist kort voor het eindsignaal uit een toegekende strafcorner nog te scoren en bracht daarmee de eindstand op 2-1.

Dames 2 speelde ook een sterke wedstrijd. Ze waren veel op de helft van de tegenstander echter kwamen bijna niet tot scoren. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Heren 1 begon de 2e helft van de competitie met een nieuwe trainer/coach. Helaas kwamen ze niet echt in de wedstrijd en verloren met 1-7. Ook Heren 2 bleef met lege handen achter dit weekend (2-5).

Voor de KNHB stond dit weekend voor de A/B en C teams in het teken van sportiviteit. Het team dat zijn tegenstander goed weet te ontvangen en een sportieve wedstrijd weet te spelen maakt kans op een gratis ontvangst tijdens de EHL in Rotterdam samen met de tegenstander.

Onze meisjes van MB2 gaan voor deze prijs en legden de tegenstander zowel voor als na de wedstrijd goed in de watten. De uitslag was daarnaast ook nog eens 1-1. We vernemen nog graag of ze voor de prijs in aanmerking komen.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws