header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Niet alleen hockeytalent

Nieuws afbeelding 8-3-2012

 Afgelopen zaterdag hebben de meiden van MB2 een teamuitje gehad bij de Hilvaria Studio's in Hilvarenbeek. Omdat je geen kampioen kunt worden op een lege maag leek het de trainer en coaches leuk om met de dames te gaan koken. Hiervoor hadden de meiden nog een wedstrijd gespeeld tegen Berkel-Enschot, die jammerlijk verloren ging met 1-0. Helaas moest Evi naar het ziekenhuis met een blessure en kan ze komende tijd niet hockeyen.

Het lot van de eerste gang lag in handen van Janne, Yara en Cezanne. Met militaire precisie creëerde ze ware kunst op het bord wat eigenlijk zonde was om op te eten. De tomaatsalade, komkommersalade, mozzarellasalade en Turksbrood met honing-pijnboompitdip werd maar al te graag genuttigd.

Italiaanse gehaktballetjes, haricots verts omringd met spek op een bedje van Philadelphia, aardappels uit de oven en rode koolsalade stonden voor de tweede gang op het menu. Het moest alleen nog gemaakt worden. Gelukkig waren daar Merlijn, Vera, Pleun en Madelon om iets fraais op tafel te zetten.

Svenja, Femke, Kristen en Veerle waren verantwoordelijk voor het dessert. Chocolademousse en een glaasje met Griekse yogurt, lemoncurd, koekjes en honing. Dit alles werd in een handomdraai klaar gemaakt en was nog sneller op. Enfin, het was een gezellig avond en iedereen is bij deze alvast uitgenodigd bij het kampioensfeest op 9 juni 2012….

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws