header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

We mogen weer naar buiten!

Nieuws afbeelding 4-3-2012

Afgelopen zaterdag is het veldhockey seizoen na de winterstop weer begonnen.

Voor de E en de F jeugd was het gelijk de eerste competitiewedstrijd terwijl de overige teams eerst nog een vriendschappelijke wedstrijd speelden.

Voor de MF1 was het de allereerste competitiewedstrijd. Ze mochten meteen uit spelen tegen Berkel-Enschot.

Voor de ME5 was het ook de eerste competitiewedstrijd in de E-groep. Ze speelden thuis tegen Berkel-Enschot en verloren nipt met 1-2 .

Zondag speelden eerst Dames 1 een vriendschappelijke wedstrijd tegen Gilze Rijen. Daarna speelden de Heren 1 een "drieluikā€ tegen Tilburg en Goirle.

Aan het eind van de middag was de druk bezochte voorjaarsborrel in het clubhuis. Onze voorzitter Inge Toebosch zette eerst Wout Wagemakers, Tim Steketee en Jasper Stokkermans in het zonnetje vanwege hun inzet voor de vereniging.

Daarna werden Mariek Verheggen en Greonne Hesselmans bedankt voor hun inzet voor de zaalhockeycompetitie. Voor Marieke was het na vele jaren de laatste keer dat ze het heeft georganiseerd. We kunnen weer terugkijken een perfect gelopen zaalhockey competitie.

Tevens werden de MC3 en MC1 gehuldigd die beide kampioen zijn geworden in de zaalhockeycompetitie.

Een compliment is zeker op zijn plaats voor de barcommissie die weer voor een zeer geslaagde middag heeft gezorgd.

Volgende week begint voor iedereen weer de competitie. Wij wensen iedereen weer succes en met name veel speelplezier toe.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws