header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

MB3 en MC3 goed op dreef

Nieuws afbeelding 5-2-2012

Onze beide meisjes teams MB3 en BC3 staan beide nog boven aan in de competitie en hebben ook afgelopen weekend weer goed gespeeld.

MC 3 speelden zaterdag uit tegen Prinsenbeek en wist weer te winnen met 2-8 Hiermee staat men bovenaan in de competitie waarbij ze zelfs nog 2 wedstrijden minder hebben gespeeld dan de nummer 2 Tilburg waar ze komend weekend tegen thuis tegen moeten spelen.

Ook MB3 staat nog boven aan. Hierbij is het net andersom en hebben ze 3 wedstrijden meer gespeeld dan de nummer 2. Het verschil in punten is 6 zodat het hier ook nog spannend kan worden. Afgelopen zaterdag speelden ze uit tegen Eindhoven en wonnen ze daar met 1-14. Zondag kwam Eindhoven hier op bezoek en ook deze wedstrijd wisten ze te winnen met 10-0.

Ook de Jongens teams draaien nog aardig mee in de competitie.
JA1 staan op een tweede plaats. De laatste wedstrijd tegen DES is echter voortijdig gestaakt vanwege verbaal geweld van het publiek en de spelers van DES.
Ook JC1 staan nog op een tweede plaats. Zij moeten op 25 februari tegen de nummer 1 en kunnen dan nog eventueel gelijk komen
JB1 wisten vandaag te winnen met 10-1 en staan daarmee op ene derde positie met 3 punten achter op de nummer 2

Deze keer is er een fotoverslag gemaakt van MD2 en MB3. Kijk op de website

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws