header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Zinderende wedstrijden dit weekend.

Nieuws afbeelding 29-1-2012

Dit weekend werden er in de Hispohal weer veel thuiswedstrijden gespeeld. Zaterdagochtend was het eerst de beurt aan MD1 die in een spannende wedstrijd net met 3-4 verloor tegen Berkel Enschot. Later op de middag speelde JB1 die Etten-Leur op bezoek kregen. De uitwedstrijd werd destijds nipt verloren met 3-2, dus de jongens waren gebrand op revanche.

Aanvankelijk ging de wedstrijd goed gelijk op en werd de tussenstand 2-2. Daarna kwamen onze jongens goed in het spel en wisten ook het doel te vinden. De eindstand werd uiteindelijk 8-2.

Een uitgebreid fotoverslag is op de site terug te zien.

Ook de wedstrijd van MB2 tegen Berkel-Enschot was er één waar nog over nagepraat zal worden. Op het laatst wist men nog met 5-5 gelijk te spelen

Op zondagochtend was het MD1 die al zéér vroeg uit de veren moesten en al om 7.30 uur vertrokken naar Sprang Capelle om daar een uur later aan te treden tegen Waalwijk. Helaas was het iets beter uitgeruste Waalwijk te sterk en verloren ze met 6-3.

Aan het eind van de ochtend was het MD2 die de eerste thuiswedstrijd voor die dag mocht spelen.

Wat er allemaal mis ging zal ik maar niet aangeven maar uiteindelijk verloren ze met 0-19. Gelukkig blijven ze er nog steeds plezier in hebben.

‘S middag mocht ik de wedstrijd van MC2 aanschouwen. Ook hiervan is een fotoverslag gemaakt.

Ze mochten spelen tegen Berkel-Enschot. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Na een eerste doelpunt van Hilvarenbeek kwam Berkel-Enschot sterk terug en kwam de stand op 1-1.

Kort daarna wisten ze nogmaals te scoren en ging Hilvarenbeek de rust in met en 1-2 achterstand.

Hilvarenbeek bleef echter sterk aanvallen en dit werd beloond met een doelpunt 2-2.

Berkel –Enschot kreeg ook nog enkele kansen die echter rakelings lang het doel gingen.

De wedstrijd werd nog extra spannend door dat de scheidsrechters het soms onderling niet eens waren. Uiteindelijk was het Hilvarenbeek dat nog vlak voor het einde wist te scoren waarna de eindstand 3-2 werd. Een zeer spannende wedstrijd waarbij het massaal aanwezige publiek vaak op het puntje van de bank zat.

Dan uiteraard nog even de tussenstanden. De volgende teams staan nog op een 1ste plaats in hun poule

MB3, MC1, en MC3

Op een 2de plaats en nog steeds volop in de race zijn JA1 en JC1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws