header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Lesje strafcorners stoppen

Nieuws afbeelding 8-1-2012

Het nieuwe jaar is voor enkele teams van onze club weer goed van start gegaan.

Jongens C1 wisten hun eerste plaats in de zaalcompetitie vast te houden door op zaterdag met 8-11 te winnen van Push en op zondagochtend ook nog eens te winnen van Tilburg met 2-10.

Op zondagochtend was het meisjes C3 die Teteringen een lesje zaalhockey gaf en met 12-1 de punten in huis wist te houden om hiermee gelijk te komen met Tilburg op een 1ste plaats.

Zondagmiddag was het de beurt aan ons Heren 1 team.

De 1ste wedstrijd tegen Hoco begon hoopvol door al snel met 1-0 voor te komen. Helaas bleef het hier bij en kwam m.n. in de 2de helft Hoco zeer sterk terug en werd de uitslag uiteindelijk 1-10.

Aan het eind van de middag mochten H1 nogmaals aantreden tegen Vlijmen. Ook deze tegenstander bleek een maatje te groot voor Hilvarenbeek. Wel kon men in deze wedstrijd ruimschoots oefenen in het tegenhouden van strafcorners. In totaal mocht Vlijmen rond de 15 strafcorners nemen en wisten ze er diverse van te benutten. Ook een strafbal van Vlijmen wist de keeper "formidabel tegen te houden”. Op het eind kwam Hilvarenbeek toch nog even terug en scoorde nog tweemaal. Eindstand 2-10.

De komende twee weekenden zijn er in de Hispohal geen wedstrijden en spelen we alle wedstrijden dus elders.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws