header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

De winterstop is in aantocht

27-11-2011

Komende zaterdag zijn de laatste veldhockey wedstrijden voor de junioren.

We gaan dan zeker JD1, MD3  en MC3 huldigen. JB1 kan op punten nog gelijk komen met de huidige nummer 1, Dommel indien ze thuis winnen. Dommel heeft wel een beter doelgemiddelde, desondanks een prima prestatie!

MB3 staat nog wel bovenaan, maar de huidige nummer 2, Berkel-Enschot heeft nog 2 wedstrijden in te halen en zal ze dan wellicht voorbij streven.

 

De senioren speelden de laatste wedstrijden voor de winterstop.

Ons veteranen team wist wederom te winnen. Met een eindstand van 6-3 was dit een prima afsluiting van de eerste helft van de competitie en staan ze bovenaan waarbij de nummer 2, Liempde, nog wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

D2 moest al enige team uit spelen. Ondanks dat men zeer goed van start ging en met 2-0 voor kwam wist MEP sterk terug te komen en was de eindstand uiteindelijk 2-2. Toch nog 1 punt verdiend.

(Opmerkelijke uitspraak van D1: Jammer dat  Lars Huijbregts geen meisje is, anders kon hij met ons meespelen ?!)

D1 wist met 1-1 gelijk te spelen tegen de koploper in de poule, wat ook een goede prestatie is.

H1 speelde ook een prima wedstrijd, ondanks een forse regenbui  tijdens het duel, en wist de stand lange tijd op 0-0 te houden. Helaas kon Venray toch nog op het eind het doel  vinden: 0-1.

H2 speelde ook goed en was veel op de helft van de tegenstander te vinden. Helaas wist Vlijmen door een snelle counter te scoren en was ook hier de eindstand uiteindelijk 0-1.

Komende maandag starten we al met de zaalhockeytrainingen maar de veldtrainingen gaan deze week nog gewoon door. Een vol programma dus.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws