header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Prima hockey weer!

20-11-2011

Het was afgelopen weekend weer heerlijk hockeyweer. Enkele teams zijn nog steeds in de race voor een kampioenschap. MC3 is inmiddels zeker van een 1ste plaats. Ze staan 9 punten voor op de nummer 2.

MD3 was met de herfst al zeker van het kampioenschap en zijn vanwege de goede resultaten al naar een hogere poule geplaatst.  Ook in de hogere poule weten ze alle wedstrijden te winnen.

 

JB1 staat nog  steeds op een 2e plaats. Ze wisten te winnen van HOCO met 10-1 waarmee ze nog steeds in de race blijven .  De beslissing in deze poule zal 3 december volgen wanneer ze thuis tegen de nummer  1, Dommel,  moeten die 3 punten voor staat.

Ook MB1 is nog steeds in de race voor een kampioenschap. Zij staan slechts 1 punt onder de nummer 1, Push.

MB3 staat ook op een 2e plaats. Hierbij moet wel vermeld worden dat de uitslag van de nummer 1 nog niet ontvangen was.

 

Op zondag speelde alleen ons dames 2 team thuis. Ze mochten Rosmalen ontvangen die onderaan staat. Het was een heerlijke wedstrijd om naar te kijken.  Met de rust was het al 3-0. Ook in de tweede helft was D2 te sterk voor Rosmalen en wisten ze uiteindelijk met  6-0 te winnen.

Ons andere sterrenteam, de veteranen, mochten pas om 16.00 uur het veld van Oranje Zwart betreden. Ondanks de inmiddels neergedaalde mist wisten ze toch 2 maal het doel van de tegenstander te vinden en wonnen uiteindelijk met 1-2 . Het blijft dus spannend in deze poule.

Helaas dit weekend geen punten voor H1 en D1, volgende week spelen deze teams weer thuis en kunnen dan weer flink worden aangemoedigd.

 

 

 

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws