header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Abraham pakt de punten!

Nieuws afbeelding 13-11-2011

Met, voor de meeste jeugd teams, nog drie wedstrijden te spelen gaan we langzaam naar het einde van de najaarscompetitie. Op dit moment hebben we 2  teams die de bovenaan staan in hun poule. Dat zijn MB1 en MC3.

JB1 staat op een 2e plaats, maar met 5 punten achterstand op de nummer één zal het moeilijk worden deze in te halen. Het was voor JB1 afgelopen zaterdag wel een spannende wedstrijd. Na twee maal op achterstand te hebben gestaan ging Hilvarenbeek de rust in met een  stand van 1-2. In de tweede helft kwam Hilvarenbeek goed terug en werd er wederom gescoord: 2-2. De coach gaf duidelijk de moed niet op en ook het publiek bleef ze aanmoedigen, en met succes. Vlak voor het eindsignaal scoorde Hilvarenbeek nog en waren de verdiende 3 punten binnen.

Zondagochtend ging ons veteranenteam eerst op de koffie om de 50ste verjaardag van Frans Philipszoon te vieren. Daarna reisden ze af naar Bommelerwaard. Een mooier cadeau dan  een overwinning (1-2) kon Frans niet wensen. Wederom 3 punten binnen waardoor men nog steeds op een 2e plaats staat met slechts 2 punten achterstand op de nummer 1; Liempde.

Ook Dames 2 nam de punten weer mee naar huis door met maar liefst  0-6 te winnen van Tilburg.

Heren 1 en Heren 2 mochten beiden tegen De Dommel. Beiden tegenstanders staan op een eerste plaats dus dat het moeilijk zou worden was vooraf bekend. Helaas wisten beiden teams niet te winnen.