header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Zeer geslaagd Rabobank Herfst Hockey Toernooi

23-10-2011

Zoals gebruikelijk op de eerste dag van de herfstvakantie vindt bij ons het jaarlijkse Herfst Hockey Toernooi plaats. Het Thema voor dit jaar was; De Efteling.

Vanaf 10.30 uur stroomde ons sportpark vol met ruim 120 kinderen van de basisscholen uit Hilvarenbeek. Nadat iedereen zijn groepje had gevonden begonnen de kinderen onder de klanken van de Efteling muziek aan de warming-up zodat alle spieren alvast soepel werden. De zon scheen volop dus de stemming zat er meteen goed in.

Daarna gingen de kinderen aan het spellencircuit  beginnen. Tussen de middag konden alle kinderen zich tegoed doen aan broodjes knakworst die beschikbaar waren gesteld door de plaatselijke Albert Heijn. Nadat de magen gevuld waren werd het spellencircuit afgemaakt.  Er werd flink geoefend met balvaardigheid en behendigheid met de stick. Na het genot van een glaasje ranja en een zakje chips die beschikbaar waren gesteld door de C1000 werden er nog  onderlinge wedstrijdjes gespeeld.

Na afloop werden de winnaars van de onder- en bovenbouw gehuldigd onder luid applaus van de inmiddels aanwezige ouders. Iedereen kon daarna moe maar voldaan huiswaarts keren.

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag waarbij we zeker de organisatie, bestaande uit Tim Steketee, het Dames 1 team onder leiding van Simone Horrevorts,  alsmede alle overige vrijwilligers wil bedanken voor hun bijdrage.

We hopen dat deze dag weer een aantal nieuwe hockeyers oplevert.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws