header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Fanatieke toeschouwers:

Nieuws afbeelding 16-10-2011

Afgelopen zaterdag waren er geen competitiewedstrijden gepland voor de jeugd dus was er de mogelijkheid om vriendschappelijke wedstrijden te spelen. Hiervan werd dan ook door diverse teams gebruik gemaakt. Daar het een zonnige dag was trok uw reporter ook even naar de hockeyvelden. Bij aankomst was het voor een zaterdag  wel zeer druk langs het veld. Er was duidelijk meer aan de hand dan een “vriendschappelijke” wedstrijd.  Hier werden namelijk de krachten gemeten tussen meisjes D1 en Jongens D1. Naast 22 enthousiaste spelers stond er ook nog eens een veelvoud aan zeer fanatieke ouders langs de zijlijn . Ik moest gelijk denken aan de nieuwe reclame van Sire; de frustratie van de afgelopen werkweek moest er even uit. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd.

Uiteindelijk kwamen de jongens op 1-0 voorsprong . Ruim in de tweede helft wisten de meisjes echter terug te komen en  maakten de gelijkmaker.  Kort daarop was het weer spannend voor het doel van de meisjes en constateerde de scheidsrechter een overtreding in de cirkel waarna de jongens een strafcorner kregen.  Onder de fanatieke toeschouwers werd druk gediscussieerd over deze strafcorner nu wel of niet terecht was. Uiteindelijk wisten de jongens de strafcorner te benutten en werd de stand 2-1.

De meisjes waren even uit het veld geslagen waardoor de jongens wisten te profiteren uit een verkeerd gespeelde terugspeelbal, 3-1.  Er zal door de meisjes zeker nog op een revanche worden aangedrongen.

Zondag werd het spits afgebeten door de Veteranen, ze wisten wederom te winnen, in een zeer spannende wedstrijd tegen Bosko met 4-3. Daarna was het de beurt aan Dames 1,  ze begonnen goed aan de wedstrijd tegen Mierlo helaas had de tegenpartij meer ervaring en werd met 0-5 verloren.
Dames 2 moest het opnemen tegen Den Bosch, het was een zeer spannende wedstrijd. Den Bosch kwam voor met 1-1, Hilvarenbeek kwam echter snel terug en maakte kort daarna de gelijkmaker.  In de tweede helft wist Den Bosch de scoren uit strafcorner en was de eindstand bereikt 1-2. Complimenten voor de Dames die een goede wedstrijd speelden.
Als laatste was het de beurt aan Heren 2, ze moesten het opnemen tegen Tilburg Heren 17. Ondanks de invalbeurt van veel Heren 1 spelers kon niet worden gewonnen. Eindstand 2-4.

Volgende week zaterdag is het Herfst Hockey Toernooi. De organisatie (Tim en Dames 1, alvast bedankt) zijn al druk in de weer om hiervan een leuke en gezellige dag te maken voor de jeugd van Hilvarenbeek.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws