header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Herfst!

Nieuws afbeelding 9-10-2011

In vergelijking met vorige week was het weer een stuk slechter.  De resultaten waren helaas ook navenant. Blijkbaar zijn wij toch meer goed weer spelers.

Gelukkig is er ook nog positief nieuws te melden over de wedstrijden. Zo wist  Jongens D1 met 11-0 te winnen van Weredi  en behouden hierdoor de eerste plaats in de competitie.  Jongens C1 hielden ook de punten in huis door met  7-0 te winnen van Gilze.

Onze meiden van MC1 behaalden hun 2e overwinning dit seizoen door met 2-1 te winnen van Etten-Leur en komen daarmee op een 4e plaats in de Topklasse.   

In de competitie staan de volgende teams nog op een 1e plaats JD1, MB1, MB3, MC3 en MD3. Probeer dit vast te houden.

 

Bij de senioren zit het de heren niet mee. Beide teams verloren met resp. 4-1 en 2-1.

De veteranen speelden gelijk (0-0) waarbij men de laatste minuten zelfs met 10 spelers speelden vanwege enkele blessures. Dames  1 moest in Deurne hun meerdere erkennen en verloor met 5-1. Dames 2 daarentegen namen de 3 punten mee naar huis door met 0-1 te winnen in Berkel-Enschot.

 

De komende zaterdag  ligt de competitie stil. Een mooie gelegenheid om nog wat vriendschappelijke wedstrijden te regelen. Meld dit wel even bij het wedstrijdsecretariaat als je thuis wilt spelen in verband met de veldbezetting.
 

Op 22 oktober is er het Herfst Hockey toernooi voor alle basisschool leerlingen van groep 3 tot en met  groep 8. Hiervoor hebben we inmiddels weer over de 100 aanmeldingen.

Op 29 oktober kunnen er ook nog vriendschappelijke wedstrijden gespeeld worden.
 

Komende zondag spelen de senioren weer thuis We verwachten dan weer veel supporters om onze teams aan te komen moedigen.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws