header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

NIEUWS VAN HET BESTUUR

9-10-2011
Geachte Leden en ouders van Leden,

eerder is al via de website aangekondigd dat het Bestuur wordt uitgebreid met als aspirant bestuurslid Inge Toebosch. Na ruim 3,5 jaar vind ik het tijd geworden om een opvolger in te werken voor mijn rol als voorzitter die weer met frisse idee├źn en ambities aan de slag gaat. Het Bestuur heeft de afgelopen weken een aantal zaken uitgezet hiervoor.

Inge heeft op mijn vraag of ze mijn opvolger wil worden na een korte bedenkperiode positief geantwoord. Daar ben ik heel blij mee, de komende tijd wordt Inge ingewerkt en bij de komende ALV zal de nieuwe voorzitter benoemd worden volgens de geldende regels.

Om de inwerkperiode zo goed mogelijk te laten verlopen en zo weinig mogelijk onduidelijkheid over communicatielijnen te laten bestaan is er binnen het Bestuur afgesproken dat Inge voor alle lopende en nieuwe zaken eerste aanspreekpunt wordt. Tot de komende ALV blijf ik gewoon aanwezig op de achtergrond en ben ik formeel natuurlijk gewoon voorzitter van de club.

Inge, heel veel sterkte en succes de komende periode! Maak er een leuke en goede tijd van voor de club!

Tevens doe ik hierbij een oproep aan alle leden en ouders van de club om Inge de tijd en ruimte te geven om zich de komende periode in te leven, te leren en haar de kans te geven om haar in haar nieuwe rol te laten groeien.

Namens Bestuur HCH,
Teun Goosen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws