header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Te warm om te hockeyen

Nieuws afbeelding 2-10-2011

De hoge temperatuur maakte het de spelers wel lastig dit weekend.  De kleur van menig speler nam al snel de kleur van ons clubshirt aan (rood!).  Om iedereen toch af te koelen werd er heel wat water aangevoerd. Voor de supporters was het wel heerlijk toeven langs de lijn.

Door diverse teams werden prima resultaten gehaald. MD3 blijft er vrolijk op los scoren, deze week werd met  14-0 van HOCO gewonnen, waardoor men nog steeds bovenaan de poule staat. Ook Jongens D1 weet de koppositie te handhaven evenals MB1 en MC3.

MB3 is ook aardig op weg om de koppositie in te nemen, zeker met de overwinning van afgelopen zaterdag, er werd gewonnen met 14-0 van Goirle.

MC1 heeft haar 1ste overwinning gehaald in de topklasse, een heel mooi resultaat, meiden!

De senioren hadden het zondag een stuk lastiger. De veteranen wisten ’s morgens wederom te winnen. Heren 1 en Dames 1 moesten het afleggen tegen een veel betere tegenstander, waarbij veel dames geblesseerd van het veld kwamen. Hopelijk herstelt iedereen snel.

Dames 2 heeft heel goed gehockeyd, ondanks een aantal mogelijkheden voor de tegenpartij wisten ze de 0-0 lang vast te houden. Helaas wist Uden uiteindelijk toch te scoren. Hilvarenbeek kreeg nog 2 kansen maar helaas het mocht niet baten.  De eindstand bleef 0-1.

Aan het eind van de dag mocht Heren 2 nog aantreden tegen HOCO. Ons jonge team moest zich al gauw gewonnen geven tegen de “bijna” veteranen van HOCO.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws