header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

De competitie is weer gestart

11-9-2011

Afgelopen zaterdag is het nieuwe hockeyseizoen weer begonnen. HC Hilvarenbeek is met 25 jeugdteams en 5 seniorenteams  van start gegaan. Het was daarom zaterdag weer gezellig druk rondom de velden.

 

Complimenten aan alle jongste jeugdteams. Die hebben namelijk het afgelopen weekend allemaal gewonnen (op één na, maar die moest dan ook tegen een ander team van Hilvarenbeek).  Dit belooft wat voor de toekomst. 

Ons F team wist zelf met 13-7 te winnen van HOCO. Meisjes fantastisch gedaan!

 

Op zondag zijn alle senioren teams  van start gegaan  met een uitwedstrijd. De dames 1 hebben hun eerste wedstrijd in de 3de klasse gelijk gespeeld met 3-3, een goed resultaat om mee te beginnen.

Dames 2 heeft  met prima resultaat gewonnen van Drunen (0-4).

De herenteams hebben helaas verloren.

Komend weekend spelen alle senioren thuis en we hopen er een gezellige zondag van te maken.

 

Alle uitslagen zijn al te vinden op de site.

 

Helemaal vlekkeloos is de start helaas niet verlopen. Een 5-tal jeugd leden heeft namelijk op het allerlaatste moment besloten om toch te stoppen met hockeyen  en daarmee hun team behoorlijk in problemen gebracht. De komende week zal er dus nog hard gewerkt moeten worden door het bestuur en de  technische commissie om hiervoor naar een oplossing te zoeken.

 

Reacties


Jos Montulet

12-9-2011 @ 21:31:41 |Zondag 18 september is er ook een barbecue voor alle seniorenteams. Jullie zijn al benaderd door bepaalde personen. Kom zondag Heren 1 en Dames 1 aanmoedigen lang de kant en eet gezellig een hapje mee

Reageer op het nieuws