header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

TRAININGSSCHEMA OP DE SITE

1-2-2009

Beste Trainingscoordinatoren, Trainers, Leden en Ouders,

 

Na een super zaalhockey seizoen gaat het veldhockeyen bijna weer beginnen. Helaas zonder heren 1 team deze keer, maar gelukkig wel met nieuwe jeugdteams. Zoals eerder aangegeven op de site starten de trainingen maandag 16 februari weer. Uitzondering is de benjaminstraining die 28 februari van start gaat.

 

De belangrijkste wijzigingen zijn: M8D1 is M11D3 geworden en ME1 is M8D3 geworden. Verder hebben we 2 nieuwe meisjes E teams: E6 en E7. Aan de jongenskant gaat JE2 van start!

 

In verband met het stoppen van Heren 1 zijn er aanpassingen gedaan bij de indeling van Heren 2 en Heren 3 (zij hebben er teamleden bij gekregen). Verder is een aantal leden van team gewisseld, met name bij de Jongens C en de Meisjes E en D8.

 

Ook het trainingsschema is inmiddels bekend. Veel trainers zijn doorgegaan, maar ook starten er een aantal nieuwe! Super!
 
Als je nu inlogt op de website kun je zien wanneer je training hebt of geeft! Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent! Zonde wanneer je kostbare minuten verliest.
 
De keeperstrainingen staan hier nog niet bij, daarom vind je deze nog even onderaan dit bericht.

 

We wensen iedereen heel veel succes en vooral ook veel plezier en enthousiasme bij het trainen toe! En natuurlijk ook bij de competitie!

 

Mede namens de teamcommissie,

 

Het Bestuur

 

Keeperstrainingen:

Maandag 18:00-19:00

Maxime Roozen

Mette de Brouwer

Myrthe van Huijgevoort

(Extra E keeper)

 

Woensdag 18:00-19:00

Jason Beun

Stan Wierckx

(Wout Wagemakers)

Kaylee van Beurden

 

Woensdag 19:00-20:00

Pleun Bruurs

Anne Steketee

MC2

 

Donderdag 18:00-19:00

Thomas Weijters

Kathelijne Goosen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws