header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

NIEUWE PENNINGMEESTER

Nieuws afbeelding 22-10-2010

Beste Leden,

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Peter de Jong. Sinds dit seizoen ben ik gekozen als penningmeester van deze bloeiende vereniging.  Ik ben getrouwd met Leonie en we hebben twee kinderen, Sander en Inge. Inge is sinds enkele jaren lid van de hockeyclub  en speelt in M8D2. Hierdoor ben ik met de vereniging in aanraking gekomen.

De afgelopen 5 jaar ben ik penningmeester geweest van Hilvaria waar onze zoon speelt, dus ik  weet ongeveer waar ik aan begonnen ben. Het verschil met  Hilvaria is dat iedere vader denkt verstand te hebben van voetbal en dus ook wel training wil geven of coachen. Bij hockey is dit heel anders, menig ouder heeft  niet gehockeyd en staat enigszins terughoudend ten opzichte van het spel en de regels.  Toch wil ik iedereen oproepen ook zijn/haar steentje bij te dragen aan de vereniging. Al is het maar voor het onderhoud van het paviljoen, draaien van bardienst, het organiseren van nevenactiviteiten etc.

Binnenkort zien jullie allemaal mijn eerste actie namelijk het innen van de contributie. Dit was een grote klus en hier kan best iets fout zijn gegaan. Mocht dit het geval zijn, meld dit dan bij mij zodat ik de fout kan herstellen.

Tot slot  wil ik nog kwijt dat veel vrijwilligers hun uiterste best doen alle zaken zo goed mogelijk te regelen. Hierbij zal ook best eens iets niet naar ieders wens gaan. Bespreek dit dan op een correcte wijze. Zo blijft de sfeer binnen de club goed en blijven de vrijwilligers  enthousiast.

Met sportieve groet,

Peter de Jong
 
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws