header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

INDELINGEN 2010 - 2011 ALLE TEAMS

18-6-2010

Hierbij de teamindelingen voor het volgende hockeyseizoen. Hier is door een aantal mensen weer veel werk voor verzet en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is dit het resultaat. Let wel, dit betreft alleen nog de teamindelingen en nog geen informatie over trainingen en trainers en evenmin is er voor alle teams al duidelijkheid over de coaching. De eerste zorg ging uiteraard uit naar het opstellen van alle teams.

Voor de meisjes die meegedaan hebben met de verschillende selecties willen wij een compliment maken, met name voor de inzet en het geduld van de laatste weken. Vergeet niet dat – mocht je niet in het 1e team terecht gekomen zijn, dat er altijd weer nieuwe kansen volgen. In principe moeten we als club een open beleid op dit vlak voeren. Met andere woorden, ook als later blijkt dat iemand in een eerste team niet helemaal tot zijn/haar recht komt, we ook anderen (die nu misschien net buiten de boot gevallen zijn) weer een nieuwe kans moeten geven.

Door wat complicaties bij een aantal teams heeft het allemaal wat langer geduurd maar we wilden ook graag iedereen tegelijk duidelijkheid geven en niet enkele teams al wel en andere teams nog niet communiceren. Dat roept doorgaans onduidelijkheid en vragen op en dat hebben we hiermee een beetje voorkomen.

Wij hopen dat iedereen het in zijn of haar team naar zijn zin krijgt (of blijft houden) en wensen jullie allemaal vast een hele plezierige vakantie.

 

Het Bestuur in samenwerking met TC Bijlage