header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

MEISJES D3 KAMPIOEN IN DE ZAAL

Nieuws afbeelding 18-1-2009

Kampioenswedstrijdverslag Hilvarenbeek MD3 – Helmond MD5

 De zenuwen gieren door hun lijfjes. Ze hebben er zin in en zijn super gemotiveerd om te winnen want dan …. ZIJN ZIJ KAMPIOEN, ook al hebben ze nog 3 wedstrijden te gaan.

13.15 Uur verzamelen de meiden in de kleedkamer. Jan Peter en Barbara, hun coaches, spreken hen toe. Ze gaan de zaal in, maar de voorgaande wedstrijd loopt een beetje uit. Dan alvast maar wat inlopen langs de lijn, want zo gauw de voorgaande wedstrijd klaar is moeten de meiden meteen aan de slag. De zoemer gaat en ze vliegen het veld op. Eerst nog even de yell: “Houd hoog die rood met zwarte kleuren, houd hoog D3 gaat het doen, doen, doen. Er kan ons niets gebeuren, D3 wordt kampioen! YEH “ De toss, handje aan de scheids en aanvoerdster van Helmond en daar gaan ze. Binnen enkele minuten valt de eerste goal en dat zal niet de laatste zijn. Aa’tje murwt zich overal tussendoor, maakt zelf diverse goals, maar pusht ook vaak even voor de goal door waar dan Britt of Isa met een mooie push het werk afmaken en zorgen voor de volgende goal. Het spel gaat zo snel dat het soms niet bij te houden is wie de goals maken. Wat dacht je van de verdedigsters Pam, Sofie, Jade en Jeske. Zij lieten zich niet voorbij spelen en de opbouw begon bij hen en werd via Mikky en Bente verder verdeeld. Maar ook Kathelijne wist zich perfect staande te houden bij de vaak 2 jaar oudere tegenstandsters. Een keer kwam de bal in het net achter Kathelijne terecht, maar jullie collega keepster van Helmond kreeg het veel moeilijker. Zij zag maar liefst 13 keer de bal achter haar in het net verdwijnen. En dat werd de eindstand: Hilvarenbeek MD3 – Helmond MD5, 13 – 1. Dus KAMPIOEN. Zoals het echte kampioenen betaamt, kregen jullie een staande ovatie en liepen jullie een ere rondje. Daarna in de kantine was er champagne en kregen jullie een beker en roos voor dit mooie resultaat. Er werd zelfs even het overwinningslied “We are the champions” gespeeld. Om dit te vieren zijn jullie daarna nog op stap geweest. Eerst bowlen en daarna nog een MAC gepakt. Het was kei vet!

Wij danken Jan Peter en Barbara voor het coachen en ook alle toeschouwers voor het aanmoedigen. En zeker niet te vergeten Tim en Jeroen. Zij hebben iedere thuis wedstrijd gefloten van MD3. Super jongens, bedankt!

Groetjes Marieke Verheggen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws