header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Kais Khanfir traint vanaf dit seizoen Dames 1

Nieuws afbeelding 14-10-2023

Beste allemaal,

 

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Kais Khanfir, ik ben 57 jaar oud en woon in Tilburg. Ik woon al 27 jaar in Nederland, nadat ik geboren ben in Tunesië. Voetbal was altijd mijn grote passie in Tunesië en deze passie heb ik meegenomen naar Nederland. Mijn sportavontuur begon in 1996 bij Taxandria Oisterwijk, waar ik begon met voetballen. Later werd ik leider van het eerste en de tweede selectieteam van RKTVV, waar ik met veel plezier drie seizoenen heb geholpen.

 

Er kwam een keerpunt in mijn sportcarrière toen mijn dochter begon met hockeyen. Ik besloot haar te coachen en ontdekte al snel dat ik het fantastisch vond om als trainer/coach op het hockeyveld te staan. Ik besloot de cursus voor hockey scheidsrechter te volgen en succesvol af te ronden als bondscheidsrechter. Daarnaast heb ik deelgenomen aan de workshop coaching aan de UvT en heb ik de trainerscursussen (HT2 en HT3 elftal) van de KNHB gevolgd, waar ik mijn diploma heb behaald. Deze ervaring heeft mijn liefde voor het hockey verder aangewakkerd en ik vervul al vele jaren mijn rol met hart en ziel.

 

Voor ik als coach bij Hilvarenbeek Dames 1 kwam, heb ik ook teams gecoacht en training gegeven bij HC Tilburg, Shot en Liberty. Deze ervaring heeft mijn kennis en begrip van het spel verrijkt.

 

En nu sta ik hier, klaar voor een nieuw avontuur als coach van dit geweldige Dames 1 bij Hilvarenbeek. Ik kijk ernaar uit om mijzelf verder te ontwikkelen en anderen te helpen in hun groei binnen de hockeywereld.

 

Met vriendelijke groet,

 

Kais Khanfir