header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Stand van zaken nieuwe velden en gevolgen wedstrijden en trainingen

7-9-2022
Helaas hebben we te horen gekregen dat de veldkeuring van veld 1 (tennis) is uitgesteld naar maandag 12 september. Tot die tijd kunnen we wel trainen en oefenwedstrijden spelen maar kunnen er helaas geen competitiewedstrijden gespeeld worden. Een andere tegenvaller is dat de kabels van de veldverlichting tijdens de bouw zijn geraakt met als gevolg dat de veldverlichting niet werkt. 
 
Veld 2 (parkeerplaats) is hopelijk vanaf 17 september klaar om in gebruik te nemen voor trainingen. De keuring is echter pas later dus wij gaan er voorlopig vanuit dat we vanaf 23 september ook competitiewedstrijden op veld 2 kunnen spelen. 

Trainingen
Tot nader order zijn alle trainingen, in verband met geen veldverlichting, die om 20:00 of later starten afgelast. Er volgt voor komende week weer een aangepast trainingsschema. 

Aanstaande zondag is er gelegenheid om zelf (dus zonder trainers) te trainen. Hiervoor is een trainingsschema in LISA gezet, waarbij rekening wordt gehouden welke teams nog niet getraind hebben/niet trainen deze week. Mocht jouw team er niet tussen staan en wil je graag trainen zondag, stuur dan een mail naar:

Wij verzoeken je ook om aan de trainingscommissie ([email protected]) te laten weten als je staat ingedeeld en jouw team wilt niet trainen, wellicht kunnen zij dan een ander team blij maken.

(Oefen)wedstrijden
Oefenwedstrijden jeugd: zaterdag 10 september gaan vooralsnog gewoon door conform de planning. Deze is terug te vindin in LISA en de app. 

De competitiewedstrijden van 11 september die thuis gespeeld zouden worden, worden verplaatst naar ‘uit’ of naar het inhaalweekend. Onze wedstrijdsecretaris is daar ,in overleg met de teams die het betreft,  nog druk mee bezig.

De competitiewedstrijden jeugd en senioren in het weekend van 17 en 18 september gaan voorlopig door conform planning. 

Feestelijke opening velden  voor alle leden 17 september om 20.00 uur met aansluitend feest gaat door.

Het is voorlopig verre van ideaal, maar als de velden straks zijn opgeleverd kunnen we hier met z’n allen de komende jaren van genieten! Dus: nog eventjes geduld met z'n allen. 

Tot de volgende update. 

Bestuur Hockeyclub Hilvarenbeek