header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update voortgang nieuwe velden

Nieuws afbeelding 20-8-2022
Veld 1 lijkt al steeds meer op een hockeyveld dan op een zandbak. Overigens hebben we om het makkelijk te houden de veldnamen weer omgedraaid, dus het veld bij de tennisclub wordt veld 1 / hoofdveld. Verwachte oplevering van dit veld is 3 september, dat zou betekenen dat we vanaf zondag 4 september in gebruik kunnen nemen (mits de komende weken volgens planning verloopt natuurlijk). Dat weekend staan oefenwedstrijden voor de senioren gepland. 

Veld 2 (het veld bij de parkeerplaats) heeft wat vertraging opgelopen. De drainage was nog van dermate slechte kwaliteit dat we besloten hebben deze volledig te vervangen, dat was echter niet ingepland. Inmiddels hebben ze de werkzaamheden hervat en ligt de betonnen omranding er. Hierna wordt de lava, vervolgens de ET layer en daarna de grasmat gelegd. Door de vertraging is de verwachte opleverdatum (met een kleine marge) van dit veld 16 september. 

Dat heeft consequenties voor de voorbereiding van het seizoen, de frequentie van trainingen en de locatie / tijd van eventuele oefenwedstrijd. Op dit moment verwachten we geen consequenties voor de competitie. 

We willen jullie vragen om de komende tijd onze reguliere communicatie kanalen goed in de gaten te houden voor eventuele wijzigingen van trainingen en wedstrijden.

Mochten er vragen zijn dan kun je die altijd richten een de elftalcommissie, trainingscommissie, het wedstrijdsecretariaat of aan ons (het bestuur). 

Voor diegene die nog vakantie hebben een hele fijne vakantie en voor alle anderen een goed weekend. 

Chris, Dorine, Myrthe, Ron en Tim.