header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Een goed 2022 gewenst! (en informatie over de hockey-opstart in dit nieuwe jaar)

13-1-2022

Beste (ouders van) leden, vrijwilligers en Leden van Verdienste,

Na opnieuw een Coronajaar waarbij de competitie weer deels heeft stilgelegen, kijken wij graag vooruit naar 2022!

 

Wintertrainingen en zaalcompetitie
Maandag 17/1 starten we weer met de wintertrainingen voor de 3- en 6-tallen. Hopelijk krijgen we ook de komende dagen goed nieuws over de voortzetting van de zaalcompetitie voor de rest van onze (jongste) jeugd en wellicht ook voor onze (jong) senioren.
De contributie voor de zaal wordt pas aan het einde van het zaalseizoen (her)berekend op basis van de zaalhuur/trainingen die we daadwerkelijk hebben kunnen doen. Deze wordt vervolgens pas in maart geïncasseerd.

Veldtrainingen
Intussen bestaat de mogelijkheid voor de jeugdteams om op eigen initiatief buiten te trainen tot 20.00 uur. Dit kan je afstemmen met de trainingscommissie ([email protected]) en cc naar het wedstrijdsecretariaat ([email protected]).

 

Nieuwe velden en extra ALV
De werkgroep 'Nieuwe Velden' onder de bezielende leiding van Ron en Chris, heeft niet stilgezeten. Er zijn, na veel voorbereiding, diverse offertes opgevraagd voor de aanleg van twee nieuwe watervelden en over de exacte invulling van de financiering hiervan zijn wekelijks gesprekken met de Gemeente. Dit alles om tot een goed gezamenlijk (financieel) voorstel te komen richting de Gemeenteraad van Hilvarenbeek, die de Wethouder middels een door alle politieke partijen gezamenlijk ingediende motie had opgedragen om met ons hierover in gesprek te gaan. Eind van deze maand of begin volgende maand zullen wij jullie onze voorstellen voorleggen zodat jullie de kans krijgen via de ALV om hierover te stemmen.

Na de persconferentie, of anderszins bericht van de nieuwe regering de komende dagen, berichten we jullie uiteraard hoe we verder gaan na de huidige lockdown.

Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2022 toe!

 

Chris, Dorine, Myrthe, Ron en Tim
Bestuur Hockeyclub Hilvarenbeek