header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Trainingen en onderlinge wedstrijdjes voor jeugdleden

Nieuws afbeelding 22-12-2021 Beste (ouders van) jeugdleden,
(Helaas geldt onderstaand bericht niet voor onze 18+ leden)

Gezien de huidige lockdown waarbij zaalhockey (binnensport) niet mogelijk is, hebben we ondanks dat het winterstop is toch besloten de accommodatie van de hockeyclub beschikbaar te stellen voor zelf georganiseerde trainingen en/of onderlinge partijtjes tot 17.00 uur. Dit is uiteraard alleen mogelijk als de velden het toelaten om op te spelen.

Wij hebben geen budget om trainers beschikbaar te stellen dus wij zijn afhankelijk van welwillende ouders en/of onbezoldigde trainers. Om de druk op onze vrijwilligers (zoals de zaalcommissie, die enorm hard heeft gewerkt aan de zaalcompetitie, waarvoor onze complimenten en dank!) te minimaliseren, verzoeken wij jullie wanneer als je als team wilt trainen je te melden bij de Trainingscommissie ([email protected]) en bij onderlinge partijtjes de Elftallencommissie ([email protected]). In beide gevallen graag een cc naar Ineke voor de reservering van het veld ([email protected])

Je mag, eventueel in overleg met de trainingscommissie/elftallencommissie, zelf zorgen voor een sleutel. Ook het vriendelijke verzoek om naderhand de materialen weer op te ruimen en maximaal twee personen begeleiding per team te hebben (die ook op 1.5 meter dienen te blijven).

Hele fijne feestdagen gewenst!
Dorine, Chris, Ron, Tim, Myrthe
Bestuur HCH