header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update over veldtrainingen en zaal (per 3 december)

Nieuws afbeelding 3-12-2021 Beste allemaal,

Graag updaten we je over het volgende:

- De zaalcompetitie gaat door. Doordat we alle wedstrijden voor 17:00 uur afgerond moeten hebben, kan het zijn dat er nog met je wedstrijd geschoven wordt. Houd daarom goed de Lisa-app in de gaten, hier staat de laatste stand van zaken in.

- In het weekend van 11 en 12 december starten de eerste zaalwedstrijden (met uitzondering van D3 die dit weekend al start). Voor de 8-tallen en de D zijn hier inmiddels trainingen voor gepland (je vindt ze in de app). De C t/m senioren hebben momenteel helaas geen trainingen omdat deze voor 17:00 uur plaats dienen te vinden en de meeste teamleden dat niet redden. Gelukkig hebben al deze teams al eerder ervaring opgedaan in de zaal, we gaan er daarom vanuit dat ze voor nu daar niet al te veel hinder van ondervinden.

- De wintertrainingen voor de 3- en 6-tallen worden tot nader order verschoven van december/januari, naar januari/februari.

- Teams mogen op eigen initiatief veldtrainingen organiseren. Co√∂rdinatie en planning ligt bij de trainingscommissie, dus neem contact op met [email protected] als je hier met je team gebruik van wil maken.

- Na 14/12 verwachten we een nieuwe persconferentie en passen we, in nauw overleg met de KNHB, onze koers indien nodig weer aan.

Bij vragen zijn we bereikbaar via [email protected]
Dorine, Chris, Ron, Tim, Myrthe
Bestuur Hockeyclub Hilvarenbeek