header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Competitie 2020-2021 beëindigd door KNHB (+ vervolg)

Nieuws afbeelding 27-4-2021 Jullie ontvingen allemaal de mail van de KNHB waarin aangekondigd werd dat de competitie per direct beëindigd is. Voor de volledigheid zet ik de tekst nogmaals onderin dit bericht. Ook kan je meer lezen op deze pagina van de KNHB.

Daarnaast wil ik je laten weten dat je binnenkort meer informatie per mail ontvangt over seizoen 2021-2022. Dit bericht komt na de meivakantie via de trainingscommissie en de elftallencommissie.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, mail me gerust op [email protected]
En nog een laatste reminder dat als je in 2021-2022 je lidmaatschap op wilt zeggen of als je als senior-lid een duo-lidmaatschap wil aanvragen, we graag uiterlijk 1 mei aanstaande op [email protected] van je horen.

Namens het bestuur,
Myrthe

_________________________________________________________________

Beste hockeyer,

Hoewel de coronamaatregelen langzaam versoepeld worden, is het helaas nog steeds niet mogelijk om wedstrijden te spelen en kunnen hockeyers vanaf 27 jaar nog niet in teamverband trainen.

Volgens de routekaart en het openingsplan van de overheid is de eerstvolgende datum waarop nieuwe versoepelingen kunnen worden doorgevoerd dinsdag 11 mei 2021. Op deze routekaart ontbreekt het bovendien op de korte termijn aan het benodigde perspectief om binnen dit lopende seizoen nog competitiewedstrijden te kunnen spelen. De noodzakelijke voorbereidingstijd voor het opstarten van de competities voor alle teams (met de huidige indeling en in alle leeftijdscategorieën) is te kort om een eerlijke herstart mogelijk te maken en de competities, al is het slechts voor de helft, uit te spelen.


De KNHB heeft daarom besloten alle competities van seizoen 2020-2021 per direct te beëindigen. Uitzondering hierop vormen de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren.


Zodra de overheid het toestaat regionaal te kunnen spelen, zal de KNHB dit organiseren, ook als het spelen van deze regionale wedstrijden is gelimiteerd tot een specifieke leeftijdsgroep dan wel regio. Meer duidelijkheid volgt zodra bekend is hoe en vanaf welk moment de overheid dit toestaat.

We vinden het heel vervelend dat we de competitie niet kunnen voortzetten en hopen op korte termijn voor alle hockeyers alsnog (regionale) wedstrijden te kunnen organiseren.

Met sportieve groet,

Erik Gerritsen
Algemeen Directeur KNHB

Erik Cornelissen
Voorzitter KNHB