header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update trainingen en onderlinge wedstrijden (jeugd/junioren/senioren)

Nieuws afbeelding 26-2-2021 Beste (ouders van) leden,

Afgelopen dinsdag kwam het onverwachte doch zeer welkome bericht dat onze leden tot 27 jaar gelukkig ook weer mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen. De trainingscommissie heeft  ge├»nventariseerd bij onze senioren tot 27 en die zijn erg enthousiast dat ze weer het veld op mogen.

Voor de (jongste) jeugd houden we voorlopig het huidige wintertrainingssschema aan, dat is het schema wat gehanteerd wordt sinds invoering van de avondklok.

Voor de (jongste) jeugd heeft de Elftallencommsie een wedstrijdschema voor onderlinge partijtjes gemaakt vanaf 6 maart. Verdere info volgt via de coaches en de Hockey-app.

Helaas zijn er nog geen mogelijkheden voor onze leden ouder dan 26, dus nog even geduld! Hopelijk komt iedereen zo snel mogelijk aan weer aan hockeyen toe.

Concreet:

- Vanaf 3 maart gaan de senioren tot 27 jaar weer trainen (en kunnen op verzoek conform Coronaprotocol onderlinge wedstrijden spelen).
- De hele jeugd gaat vanaf 6 maart onderlinge wedstrijdjes spelen en blijft voorlopig conform wintertrainingssschema 1 keer in de week trainen.
- Voor senioren en junioren wordt een tweede training niet door de club gefaciliteerd, maar is mogelijk op eigen initiatief conform Coronaprotocol.

Het Coronaprotocol voor senioren wordt op dit moment herzien en na het weekend op de site geplaatst.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zowel jeugd als senioren tot 27 jaar na de training/wedstrijd direct naar huis gaat en niet op de club blijft hangen.

Veel hockeyplezier gewenst en een fijn weekend!

Dorine, Myrthe, Tim, Ron en Chris

Bestuur HCH