header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Trainingen in de winter

Nieuws afbeelding 21-11-2020

De laatste veldtrainingen van dit najaar komen eraan. De trainingen voor leden tot 18 jaar lopen door tot en met vrijdag 27 november. Onderlinge oefenwedstrijden staan gepland tot en met 28 november. Heb je nog geen wedstrijd gepland voor die zaterdag en wil je nog een keer een wedstrijd spelen tegen een ander team? Regel dit dan snel!

Deze winter helaas geen zaalhockey; we trainen buiten verder!

Nu de overheid heeft besloten om competities in de zaal voorlopig niet toe te staan, hebben we besloten om deze winter ook niet te trainen in de zaal. Dit geldt voor alle teams. Natuurlijk zagen we het al aankomen maar we vinden het erg jammer dat we dit besluit moeten nemen. Om te voorkomen dat we elkaar pas in maart weer zien, gaan we (indien het weer het toelaat) buiten door met trainen met de teams tot 18 jaar.

Korte winterstop

Het afgelopen jaar was een hectisch hockeyjaar. Om onze spelers, trainers en accommodatie een time-out te gunnen, zal het clubterrein gesloten zijn van 29 november tot en met 3 januari. Daarna zien we jullie graag terug op het veld en pakken we de trainingen weer op: ieder team (tot 18 jaar) traint één keer in de week. Houd voor trainingstijden LISA in de gaten. Mocht de hockeybond besluiten dat de competities eerder starten dan de reguliere voorjaarscompetitie, dan zijn we er klaar voor! Op het moment dat hier meer duidelijkheid over komt, gaan we weer terug naar het reguliere trainingsschema. Voor wat betreft de senioren, TRIMmers en veteranen wachten we verdere berichtgeving af van de overheid.

Bij vragen bereik je ons op [email protected]. Voor nu wensen we jullie een fijn weekend!

Met sportieve groet,

Dorine, Chris, Tim en Myrthe

NB: het is nog steeds mogelijk je aan te melden voor de digitale ALV volgende week vrijdag. Stuur hiervoor je naam, mailadres en mobiel nummer naar [email protected]. Je ontvangt dan een deelnamelink.