header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe corona-afspraken per 3/11 (geldig tot en met 18/11/2020)

Nieuws afbeelding 6-11-2020

Eerder deze week werden de corona-maatregelen uitgebreid. Na input van de RIVM, KNHB en gemeente Hilvarenbeek, kunnen we je nu melden hoe deze eruit komen te zien:

- Helaas worden zowel de zaalcompetitie als de mid-wintercompetitie afgelast. Het bestuur bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor zaaltrainingen.
- Jeugd tot en met 18 jaar mag doortrainen en deelnemen aan onderlinge wedstrijden. Onderlinge wedstrijden bij 3/6/8-tallen kunnen op zaterdagen tussen 9:00 en 10:15 georganiseerd worden. Elftallen die onderling wedstrijden willen doen, kunnen beschikbaarheid opvragen bij het wedstrijdsecretariaat.
- Groepslessen geven en bijwonen is verboden. Spelers boven de 18 jaar mogen helaas geen wedstrijden spelen en niet trainen met meer dan twee personen. Er mogen meerdere duo’s per veld zijn, maar zij mogen niet onderling mixen en zijn verplicht anderhalve meter afstand te houden. Over twee weken wordt dit wellicht versoepeld. Teams zijn welkom om mee te denken over een passende invulling voor na 18/11.
- Clubhuis en kleedkamers blijven gesloten. De accommodatiecommissie gaat wel (corona-proof uiteraard) door met geplande werkzaamheden aan ons gebouw en terrein.
- Toeschouwers zijn niet in de mogelijkheid op het terrein te komen.
- De KNHB werkt op dit moment twee mogelijke scenario’s uit voor deze winter. Welke scenario’s dat zijn, lees je hier.

Vooralsnog gelden deze maatregelen voor de komende twee weken. Hierna volgt vanuit de overheid nieuwe berichtgeving. Hockeyclub Hilvarenbeek houdt de ontwikkelingen nauw in de gaten en probeert zodra de overheidsmaatregelen daar ruimte toe bieden, passende activiteiten te organiseren.

Mocht je vragen hebben, dan kan je je richten tot [email protected]

Dorine, Chris, Tim en Myrthe