header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe corona-afspraken per 29/9 (geldig tot 20/10/2020)

Nieuws afbeelding 29-9-2020

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Naar aanleiding van de persconferentie van 28/9 en de vertaalslag die de KNHB heeft gemaakt, heeft Hockeyclub Hilvarenbeek met directe ingang bijgaande clubregels vastgesteld. De uitgebreide toelichting en faq van de KNHB lees je hier,de eerdere maatregelen vanuit de overheid vind je hier.
We danken jullie voor je begrip en hulp bij het opvolgen van deze regels!
Heb je vragen, dan kan je die stellen via [email protected] of via 06-1448 4348 (Myrthe).

Dorine, Chris, Tim en Myrthe
Bestuur Hockeyclub Hilvarenbeek

_________________________________________________________________________________


Hieronder vind je de regels waar Hockeyclub Hilvarenbeek zich aan houdt

1. Helaas mogen we geen publiek meer toelaten bij de wedstrijden. Voor wat betreft begeleiding van onze teams: op wedstrijddagen zijn de teamcoaches van de HCH-teams welkom op ons terrein. Van de teams die ons bezoeken op wedstrijddagen mogen de coaches en de rij-ouders op het terrein.

2. Teams die thuis spelen zijn 30 minuten voor hun wedstrijd welkom op ons terrein en worden verzocht zo snel mogelijk (uiterlijk 30 minuten na afloop van de wedstrijd) het terrein verlaten te hebben. Volg hiervoor de aangegeven looproutes.

3. Rijd met zo min mogelijk auto’s naar uit-wedstrijden en zorg dat iedereen ouder dan 13 jaar een mondkapje draagt. Let op: het kan zijn dat de club waar je heengaat een maximum aantal coaches/begeleiders/rij-ouders op hun terrein toelaat. Respecteer de regels van de ontvangende club, ook al wijken die misschien af van de onze.

4. Trainingen gaan door, maar we vragen ouders/toeschouwers buiten de eerste poort (bij de parkeerplaats) te blijven. Jongste Jeugd-leden worden hier door de trainers opgehaald. Leden op de fiets mogen deze stallen in de reguliere fietsenstalling naast het clubhuis. Leden zijn 15 minuten voor hun training welkom bij het terrein en worden verzocht zo snel mogelijk (uiterlijk 15 minuten na afloop van de training) het terrein verlaten te hebben.

5. Ons clubhuis blijft dicht. De bar zal daardoor gesloten zijn, toiletten zijn bereikbaar en kleedkamers zijn alleen op zaterdag beschikbaar.

6. Het bestuur adviseert om geplande teamactiviteiten buiten trainingen/wedstrijden om (zoals bijeenkomsten of teamuitjes) voorlopig te cancelen.

7. De wedstrijdtafel op zaterdagochtend wordt bemand tot 10:30. Voor de wedstrijden daarna vragen we aan het thuisspelende team om het gastenteam welkom te heten. De benodigde spullen (wedstrijdkaarten, scheidsrechtersjassen, fluitjes en instructie) leggen we per wedstrijd klaar voor je en vind je onder de overkapping (kant van Veld 2).

8. HCH zorgt voor een coronaverantwoordelijke op het terrein. Het schema hiervoor publiceren we deze week op onze site.

9. Eerder gestelde veiligheidsregels op gebied van afstand houden en hygiëne blijven van kracht. Positief geteste spelers of spelers die verplicht worden gesteld in quarantaine te gaan, blijven thuis en nemen niet deel aan wedstrijden, trainingen of andere clubactiviteiten. Besmettingen worden direct gemeld bij het bestuur.

10. Zodra we weten welke maatregelen na 20/10 van kracht worden, communiceren we deze zo snel mogelijk. Heb je vragen, stel deze via [email protected] of 06-1448 4348 (Myrthe)