header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Wie maakt de Commissie Communicatie compleet?

Nieuws afbeelding 23-5-2019 We zijn enerzijds op zoek naar een communicatiefanaat én daarnaast naar iemand met affiniteit voor vormgeving, om onze spiksplinternieuwe Commissie Communicatie binnen HCH compleet te maken!

We willen aan de slag met het optimaliseren van ├íl onze interne en externe uitingen, zoals op social media, website, Lisa en in mailings. We zoeken iemand die het leuk vindt samen met ons een goed plan van aanpak neer te zetten én die daarna mee wil helpen bij de uitvoering ervan. Daarnaast is iemand die kan helpen met vormgevingsklussen (denk aan posters, brochures, digitale elementen) ook ontzettend welkom.

Het betreft een vrijwillige functie waarbij we periodiek samen overleggen en waar je daarnaast op een moment dat het jou uitkomt aan de slag gaat met de uitvoering. Je bent hier een paar uur per maand mee bezig.

Vind je het leuk om bijvoorbeeld vanuit je vakgebied, interesse en/of liefde voor onze mooie club aan te sluiten bij ons, dan horen we graag van je! Je bereikt ons via [email protected] of bel/app Myrthe op 06-1448 4348.

Pleun, Lotte en Myrthe