header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

webinar ‘Zaalhockey’

Nieuws afbeelding 15-11-2018

Nog een paar wedstrijden op het veld en dan is het tijd om het kunstgras in te ruilen voor de zaal. Maar zaalhockey is toch echt een ander spelletje dan veldhockey. Laag zitten, via de balk spelen, dobbelsteen vijf, het huis: hoe zat het ook alweer? We geven graag antwoord op al jouw vragen tijdens het webinar ‘Zaalhockey’op 19 november om 20.00 uur.

Maar hoe passen we de theorie dan toe tijdens de training of wedstrijd? Dit laten we zien tijdens masterclasses in het land. Met behulp van een demonstratieteam brengen we de theorie uit het webinar in praktijk in de zaal. Door middel van activerende werkvormen word je als trainer/coach betrokken bij de training! Een mooie gelegenheid om vlak voor het zaalseizoen je kennis op het gebied van zaalhockey een goede opfrisbeurt te geven.

Het webinar en de masterclasses zijn bedoeld voor trainers en coaches van alle teams die gaan zaalhockeyen en worden gegeven door Marieke Dijkstra. Opgeven voor hetwebinar of een masterclass? Dat kan door hier te klikken, of kijk op knhb.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

MO14-3 pakt de kampioenstitel