header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

KORTE TRAINERSOPLEIDING KNHB

25-1-2010
Beste allemaal,

Als club (en technische commissie) willen wij heel graag weer een stap zetten om het technisch beleid verder gestalte te geven. Een van de dingen die hoog op ons prioriteitenlijstje staat, is dat wij de huidige generatie trainers van met name de jongste jeugd een steuntje in de rug willen geven. Dat geeft trainers de gelegenheid om verder in hun rol te groeien en het komt ook nog de kwaliteit van het hockey bij onze jeugd ten goede.

Als club gaan we een heuse interne opleiding faciliteren (bestaande uit 1 introductie avond en 6 vervolgavonden van drie uur per keer). Deze opleiding wordt onder de vlag van de KNHB gegeven en door een ervaren docent verzorgd. Vanuit de club is de organisatie in handen van Marijke Slotboom en Carola van Rooij.

Het doel van deze module module is de cursist voor te bereiden op het training geven aan F-, E- en D-teams.
 
Inmiddels zijn de trainers van de jongste jeugd benaderd en kunnen zij zich aanmelden. Hoewel er bij deze eerste opleiding niet onbeperkt plaats is, kunnen wij ons toch voorstellen dat er ook andere belangstellenden zijn, waaronder mogelijk jeugdtrainers uit het verleden bij wie het weer begint te kriebelen of zelfs vanuit de ouders.
 
Natuurlijk kunnen wij niet iedereen plaatsen maar laat gerust weten of je (serieuze) belangstelling hebt. Niet in de laatste plaats om te kijken of daarmee nieuwe edities kunnen worden georganiseerd.
 
Belangstelling ? Meld je dan gerust bij Carola ([email protected]) of Marijke ([email protected]).
 
Met vriendelijke groet,
Michel de Haas
bestuurslid Technische Zaken