header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Velden niet bespeelbaar van maandag 18 tm vrijdag 22 juni ivm installatie LED verlichting

Nieuws afbeelding 11-6-2018

Installatie LED verlichting.

Hockeyclub Hilvarenbeek is de eerste sportvereniging van de gemeente die overstapt op de laatste generatie LED verlichting!

Start en duur van de werkzaamheden: Het team van SPORT Technologies start op maandag 18 juni a.s. met de installatie van de 32 stuks LED armaturen. Als alles volgens planning verloopt, zal de nieuwe installatie op vrijdag 22e juni worden opgeleverd. 

De monteurs zullen op de eerste dag starten met het spanningsvrij maken van de installatie, het verwijderen van de oude lampen en voedingen gevolgd door het ophijsen van de LED armaturen. Dit wil zeggen dat er zich gedurende deze week tijdens de installatiewerkzaamheden overdag en 's avonds geen onbevoegden op de velden mogen begeven. Daarbij zullen alle masten tegelijk -op de eerste dag van de installatie- al spanningsvrij gemaakt worden. Hierdoor is die week in de avond ook géén verlichting en kan er ook géén gebruik gemaakt worden van de velden voor trainingen of inhaalwedstrijden! Houdt hier rekening mee.

Onvoorziene omstandigheden kunnen er voor zorgen dat werkzaamheden moeten worden stilgelegd c.q. moeten worden opgeschoven. De veiligheid staat voorop, maar we gaan er van uit dat de velden op 23 juni weer bespeelbaar zijn.

Dus zowel tijdens de montage, het afstellen en het uitvoeren van de lichtmeting mogen er dus géén trainingen plaatsvinden in die week, i.v.m. de veiligheid van spelers, vrijwilligers en monteurs van SPORT Technologies. 

Mocht jouw team wel iets gepland hebben in die week, dan graag z.s.m. contact opnemen met het bestuur en dit tijdig afmelden bij het team.

Namens het bestuur dank voor je begrip!


Contactpersonen vanuit de club en bestuur zijn Chris Heutinck en Erik van der Schouw

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Gezocht: Werkgroep nieuwe website