header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Lang leven de nieuwe voorzitter!

23-10-2017

Beste leden, beste verzorgers en ouders, beste vrijwilligers.

 

Onze club is op zoek naar een nieuwe voorzitter! Lees je dat nu goed? Ja, na 4,5 jaar besturen waarvan 3 jaar als voorzitter is de tijd aangebroken om het stokje over te dragen aan een opvolger.

Met veel plezier kijk ik terug op mijn periode in het bestuur van onze club. We staan er goed voor en hebben mooie stappen gemaakt.  En het was vaak ook erg gezellig.  Even terugblikken…..

 

Alle teams hebben momenteel twee trainingen, de kwaliteit van de trainingen is bovendien toegenomen. Afgelopen jaar zijn 5 van onze trainers geslaagd voor de trainingscursus van de hockeybond (HT2 voor de insiders).  Voor de jongste jeugd is er op alle dagen veldbegeleiding. Er zijn meerdere trainer-coaches. We hebben 6 scheidsrechters opgeleid tot CS+ en een groep jonge talentvolle jeugdspelers vormen de jeugdarbitrageclub waardoor de arbitrage is verbeterd. Financieel staan we er zeer goed op. We hebben een convenant met de gemeente afgesloten waarin de bezuinigingen grotendeels voor HCH alleen zijn teruggedraaid en bovendien buiten schot blijven de komende 20 jaar. Onze contributie is de laagste van de regio in vergelijking met andere hockeyverenigingen. Het aantal sponsoren is gegroeid. Met Jumbo hebben we een geweldige nieuwe hoofdsponsor. Het plaatjesboek was een groot succes. Het clubhuis is verbouwd. Er is een nieuwe bar, nieuwe toiletten, enz. We hebben geweldige evenementen voor elke doelgroep. Er is een miniveldje aangelegd voor de jeugd. De velden liggen er goed bij. Afgelopen jaar hebben we een record aantal nieuwe leden gekregen, maar liefst 76. Het bestuur is bemens met fijne, adequate mensen die bovendien een groot hart hebben voor de club. De commissies lopen goed hoewel we links en rechts best nog wel enthousiaste mensen kunnen gebruiken. En dan vergeet ik nog heel veel dingen te noemen.

 

Allemaal zaken die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd waar ik mijn steentje aan heb mogen bijdragen. Hoe geweldig is dat.

 

En er staan weer mooie dingen op de rol. Renovatie van de kleedkamers, aanbouw materialenruimte, LED verlichting, nieuwe website. En dit seizoen mogen we ons 500e lid verwelkomen. Wie zou dat worden?

 

WIE ZOEKEN WE: JOU?!

 

De hockeyclub zoekt een voorzitter die:

-      het leuk vind iets belangrijks te doen voor de club

-      die hockey en het hele gebeuren eromheen een warm hart toedraagt

-      die overzicht kan creëren over de verschillende ontwikkellijnen en pijlers van de club (technisch beleid, financiën, accommodatie en velden, cultuur en evenementen, binden en boeien, doorbouwen)

-      die het leuk vind om als boegbeeld naar buiten te treden

-      die anderen kan enthousiasmeren

-      die knopen mee durft door te hakken

-      die graag in ons team meespeelt als spelverdeler

 

Je hoeft geen hockeyachtergrond te hebben, want die kennis is geborgd bij het bestuurslid TC. De penningmeester is meester in de financien, de secretaris zorgt dat alles op rolletjes loopt en de vice voorzitter draagt zorg voor o.a. cultuur en sponsoring.Kortom, heel veel is al geregeld, alleen nog iemand die mee wil helpen, wat kan organiseren en goede ideeen heeft.

 

Ben jij de voorzitter die onze club weer verder helpt ontwikkelen? Of ken je iemand die dat misschien kan en wil doen? Laat ons dan iets weten via: [email protected]

 

En wie weet, kunnen we eind dit jaar onze nieuwe voorzitter verwelkomen.

 

Patrick Groothuis
Voorzitter HCH

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws