header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Inschrijven blok 2 Hockeyschool de Hilver na de herfstvakantie

Nieuws afbeelding 5-10-2017 Beste jongens en meisjes, beste ouders en verzorgers,

Na de herfstvakantie start weer een tweede blok trainingen van Hockeyschool de Hilver. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Folkert van Es of schrijf je in middels bijgaand formulier.

------

Hockeyschool de Hilver is een particulier initiatief van Folkert van Es. Folkert staat binnen onze club bekend als een uitstekend trainer/coach met veel ervaring en de nodige kwalificaties.

Het bestuur van Hockeyclub Hilvarenbeek staat positief tegenover dit initiatief en ziet dit als mooie extra mogelijkheid voor jeugdleden van de F tot en met de C om nog beter te worden in hockey naast de bestaande trainingen die door de club zelf worden georganiseerd. Een welkome aanvulling dus op het bestaande aanbod. Hockeyclub Hilvarenbeek is echter geen participant in dit initiatief. Leden die zich inschrijven gaan zelf direct een overeenkomst aan met Hockeyschool de Hilver losstaand van het lidmaatschap en de contributieverplichting aan de club.

Wij wensen Folkert veel succes toe met dit leuke initiatief en wensen jullie veel succes en plezier mocht je je inschrijven bij Hockeyschool de Hilver!

met sportieve groeten,

Patrick Groothuis
Bestuur HCH Bijlage