header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

300 verdwenen hockeyballen

Nieuws afbeelding 29-11-2016

Sinds september zijn er 300 ballen verdwenen uit de containers. Dat betekent dat er op jaarbasis ruim 600 ballen door de club worden gekocht die op een of andere manier verdwijnen. De kostenpost voor de club komt daarmee op 2.500 euro per jaar.

 

Sinds 2,5 jaar beschikken we over 2 containers vol met ballen. Hiermee beschikt ieder team tijdens de training over meer dan genoeg ballen zodat niet iedere keer ballen verzameld moeten worden en er dus een soepele training kan worden gegeven.

 

Jullie zullen begrijpen dat we op deze manier niet door kunnen gaan met 300 ballen die in 10 weken zijn verdwenen. Daarnaast treffen wij met regelmaat nog andere trainingsmaterialen en doeltjes op de velden aan en wordt het materialenhok vaak als een puinhoop aangetroffen.

 

De afgelopen twee weken hebben we een paar keer na de laatste trainingen een ronde gelopen op en om de velden. Elke dag hebben we tussen de 6 en 12 ballen gevonden. Niemand heeft dus de moeite genomen om deze ballen op te ruimen na de training. Ballen zijn over het hek geslagen en niet opgeruimd. Ballen lagen in de netten en zelfs midden op het veld.

En deze ballen verdwijnen vervolgens omdat kinderen overdag na school op ons terrein komen en deze dus meenemen. Nogmaals, dit kost de club 2.500 euro per jaar.

 

Sinds 2 weken zitten er weer nieuwe ballen in de containers gesponsord door de Rabobank.

De volgende afspraak geldt m.i.v. heden voor alle teams en leden:

1.    Als een bal over het hek wordt geslagen, haalt de speler deze direct op.

2.    Elk team ruimt na de training alle ballen (en andere materialen) op en stopt de ballen in de container, ook als het volgende team al staat te wachten.

3.    Elk team loopt na de training een ronde om het veld, kijkt ook in de netten, enz.

4.    Het laatste team zet de container terug in het materialenhok.

 

Wij zullen de eerste 4 trainingsweken na de zaalcompetitie telkens de ballen tellen om te bepalen of er nog ballen verdwijnen. Mocht na 4 weken blijken dat er weer ballen zijn verdwenen, dan worden de containers afgeschaft. Elke trainer krijgt dan 1 setje met 10 – 15 ballen.

 

Mochten jullie nog ballen in je bezit hebben, dan is het dringende verzoek deze terug te stoppen in de containers.

 

De club wil graag de trainingen met veel ballen faciliteren, maar daarmee kunnen we alleen maar doorgaan als iedereen hieraan meewerkt.

 

Ik reken op jullie medewerking.

 

Groet,

Namens het bestuur

 

Patrick Groothuis

Voorzitter

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws