header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Plaatjes sparen van Hockeyclub Hilvarenbeek bij JUMBO!

Nieuws afbeelding 3-8-2016

Plaatjes sparen van Hockeyclub Hilvarenbeek bij JUMBO!

Jumbo Hilvarenbeek heeft de hockeyclub benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo Hilvarenbeek is ervoor gekozen om binnen onze club alle leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

Het bestuur en de sponsorcommissie van de hockeyclub zien in deze actie een mooie gelegenheid om de vereniging extra te promoten. Plaatjes van jezelf en andere leden van Hockeyclub Hilvarenbeek zijn in november en december verkrijgbaar bij Jumbo Hilvarenbeek.

Om deze actie tot een succes te maken is het van belang dat alle leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal op de eerste twee dagen dat er competitiewedstrijden worden gespeeld onze clubfotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden zal er een schema worden opgesteld. Dit zal zoveel mogelijk voorafgaand aan de wedstrijden zijn. Zorg dus dat je op die dagen op tijd aanwezig bent!

Jullie horen nog van ons wat betreft de tijden waarop de foto’s genomen gaan worden.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne zomervakantie.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en sponsorcommissie Hockeyclub Hilvarenbeek

 

 

Reacties


Arthur Roozen

20-8-2016 @ 13:51:45 |ik ben al naar de k(n)apper geweest !

Reageer op het nieuws