header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

Heren Veteranen blijven ook na de wedstrijd tegen Helmond zonder wedstrijdpunten

Nieuws afbeelding 3-11-2015

De heren veteranen bezetten ook na de  twee thuiswedstrijden tegen Mep en Helmond met nul wedstrijdpunten de laatste plaats op de ranglijst.

Op woensdagavond 21 oktober werd ondanks een weergaloze inzet van onze mannen met 2-4 verloren van het zeer goed spelende veteranenteam van MEP en afgelopen zondag  werd met dezelfde cijfers verloren van het goed combinerende veteranenteam van Helmond.

Vol enthousiasme begonnen de veteranen aan hun zevende wedstrijd van het seizoen op zoek naar de eerste punten van het seizoen. Er werd dit keer gekozen voor een ietwat verdedigende tactiek, een tweemans voorhoede en een extra mannetje op het middenveld, waardoor vanuit de counter dreiging moest komen richting het vijandelijke doel.

De tegenstander had met deze tactische zet rekening gehouden en wist met snel en goed overspel het gevaar uit de Hilvarenbeekse ploeg te halen. Met twee snelle aanvallen en een zekere doeltreffendheid wisten zij met een 2-0 voorsprong te gaan rusten.

Na de pauze werd het spel van onze Beekse mannen er, ondanks oppeppende woorden van de captain, niet beter op. Even leek  men terug in de wedstrijd te komen toen een van de voorwaartsen van onze Beekse formatie oog in oog kwam te staan met de keeper van Helmond.

Helaas bleek de doelman de rust te bewaren en keerde met zijn laggards de laag gepushte bal.

De tegenstander maakte daarna handig gebruik van het vele balverlies aan Hilvarenbeekse zijde waardoor er een 4-0 stand op het scorebord verscheen. Rutger, met een fraaie backhandslag, en Martèn zorgden ervoor dat de stand wat draaglijker werd. Helaas werd deze inhaalrace iets te laat ingezet. Misschien dat volgende week tegen Rosmalen de eerste punten van het seizoen behaald gaan worden. We zullen het u laten weten.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws