header foto header foto header foto header foto
 
HCH Academy

HC Hilvarenbeek heeft vanaf dit seizoen fysiotherapeuten aan boord

13-2-2020

Vanaf het komende buitenseizoen zal de visie van de HCH Academy verder tot leven komen door het aangaan van een samenwerking met niet één maar twee fysiotherapiepraktijken. Sophie Prinsen van Sophysio en Sander Fitters en Jori Beerens van FysioStofberg zullen hun gezicht regelmatig laten zien op de hockeyclub.

Inloopspreekuur
Er zal namelijk iedere week een inloopspreekuur plaatsvinden. De ene week verzorgd door Sophie op maandagen tussen 18:00 en 19:00. Vanuit haar specialisatie als kinderfysiotherapeut is dit inloopspreekuur bedoeld voor kinderen tot en met de C. De andere week zal het inloopspreekuur verzorgd worden door Sander Fitters op dinsdagen tussen 18:30 en 19:30. FysioStofberg is een sportgerichte praktijk die mensen meer plezier uit sport en bewegen wil laten halen. Sander zal er zijn voor iedereen uit de B, A, senioren en veteranen teams. Deze inloopspreekuren dragen bij aan het voorkomen of vroegtijdig opsporen van blessures waardoor jij lekker kan blijven doorsporten.

Screening
Komend seizoen gaan we ook een sportscreening aanbieden voor alle leden van de vereniging. De screening is bedoeld om blessurerisico vroegtijdig op te sporen en gerichte adviezen te kunnen geven. Ook zullen we aan de hand van onze bevindingen gaan samenwerking met de HCH Academy om blessurepreventie oefeningen in de training te gaan verwerken.

Houd de website en de social media kanalen van de club dus goed in de gaten want via die weg zullen we jullie op de hoogte houden wanneer er mogelijkheid is om deel te nemen aan de screening.

Trainer-coach avond
We komen ons ook graag even voorstellen en zullen dus aanwezig zijn op de trainer-coach avond om met jullie te kijken wat we kunnen bijdragen aan jullie mooie vereniging. Deze trainer-coachavond is op woensdag 11 maart van 18.30 tot 20.00. We komen daar ook graag verder toelichting geven op onze visie op gezondheid. Deze visie sluit mooi aan op de visie van de HCH Academy. Met deze samenwerking gaan we staan voor een fitte en gezonde vereniging waar mensen optimaal hockeyplezier beleven

Wij zien jullie graag op de club.

Met sportieve groet,

Sophie Prinsen - Sophysio
Sander Fitters - FysioStofberg
Jori Beerens – FysioStofberg