header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Familiehockeytoernooi "Color it Up" maandag 10 juni

Nieuws afbeelding 3-5-2019 Hockeyclub Hilvarenbeek bestaat dit jaar 40 jaar. Daarom organiseert de lustrumcommissie diverse feestelijke activiteiten. Eén ervan is het familiehockeytoernooi op maandag 10 juni 2019 (2e Pinksterdag) en het thema is "Color it up!”.

Het familiehockeytoernooi is een gezellig toernooi waar je samen met je familie en/of vrienden een hele middag kunt hockeyen. Aan het einde van de dag hebben we een lekkere barbecue. Daarnaast is er een attractie aanwezig, zodat er ook tussen de wedstrijden door plezier voor jong en oud is.

Elk team bestaat uit minimaal acht personen, waarvan er minstens één lid is van HC Hilvarenbeek. Het mogen hockeyers en niet-hockeyers zijn, waarvan de minimum leeftijd vijf jaar is.
Wedstrijden worden gespeeld op een half veld, met 8 tegen 8 spelers. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de samenstelling van de teams maken we een verdeling in poules.

Praktische informatie
Datum:                         maandag 10 juni 2019 (2e Pinksterdag)
Tijd:                             12.30 tot 19.30 uur
Kosten:                        € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je ontvangst met koffie/thee/ranja en gebak, lekkere tussendoortjes, een geheel
                                    verzorgde barbecue én een hele middag hockeyplezier.
Inschrijven:                 met behulp van het digitale inschrijfformulier
Sluiting inschrijving:  zondag 5 mei 2019