header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Inschrijving voor CD-kamp geopend!

Nieuws afbeelding 30-3-2019

CD kamp HC Hilvarenbeek 11 en 12 mei 2019 ‘kleur bekennen’

Hoi CD’ers,

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei is het tijd voor het CD-kamp van Hockeyclub Hilvarenbeek. Het thema tijdens dit lustrumjaar is natuurlijk: ‘kleur bekennen’.

Aanmelden kan via de coach van je team. Net als vorig jaar zal er voor het kamp een bijdrage van €10 worden gevraagd. Hiervoor krijgt ieder kind een geheel verzorgd kamp met middagprogramma, avondeten, avondspel, ontbijt, ochtendprogramma en drinken + lekkers aangeboden.

Via de coach (én mail) ontvang je een inschrijfformulier. Het formulier samen met het inschrijfgeld lever je in bij je coach vóór 15 april.

Het kamp start op zaterdag 11 mei om 16.00 uur. Om 15.45 uur kun je je melden bij de organisatie. Op zondag 12 mei om 10.30 uur sluiten we af.

Het is niet nodig om een tent te regelen. Deze staan klaar voor jullie!

Omdat we bij onze hockeyclub meer jongens enthousiast willen maken voor het hockeyspel, mogen de jongens van de JD1 en JC1 ieder maximaal 2 introducees (jongens) uitnodigen voor dit kamp, vermeld dit wel even op het inschrijfformulier.

Ouderhulp is zeer welkom en nodig zodat we een veilig kamp kunnen organiseren voor zo’n 150 kinderen. (op het inschrijfformulier kunt u aangeven wanneer u aanwezig kunt zijn).

Schrijf je snel in, het wordt een super tof weekend!

Groetjes organisatie CD-kamp

Bijlage