header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

Heren veteranen lopen tegen nederlaag aan

Nieuws afbeelding 30-10-2017

Deze zondag stond de thuiswedstrijd tegen Goirle op het programma, een tegenstander waartegen menig speler van onze veteranen in hun hoogtijjaren bij de heren I een stevig potje hockey speelden. Het kon op papier, gezien de ranglijst, voor Goirle best een gemakkelijke middag worden, maar de mannen van Beek waren tot op het bot gebrand om de punten in Beek te houden.

Dat onze veteranen op woensdagavond een pittige training voorgeschoteld hadden gekregen, waarbij tactisch en technisch alles uit de kast werd gehaald,

en men een uurtje langer had kunnen slapen door het terugzetten van de klok, was op het veld al vanaf het eerste fluitsignaal te merken. Geestdriftig en met veel energie stoven onze roodzwarten richting het doel van de opponent uit Goirle om duidelijk te maken dat de opmars die gemaakt is de laatste weken nog niet teneinde is. Helaas stond fantastisch keeperswerk van de doelman van Goirle een vroege voorsprong voor onze jongens in de weg. Toen de spelers van Goirle eindelijk wakker geschud waren, trokken zij richting het doel van Hilvarenbeek en wisten ze meteen op voorsprong te komen. Uit een snelle aanval wist men Olof, die met een tegendraads schot op het verkeerde been gezet werd, voor de eerste maal te passeren. De tegenstander rook de kans om de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien en leek dat ook te gaan doen toen men na het benutten van een strafbal op een 0-2 voorsprong kwam. Gelukkig gingen onze veteranen niet bij de pakken neerzitten, maar rechtte men de rug en nam de ploeg het heft weer in handen. Teun wist uit een van de goede aanvallen de 1-2 ruststand op het scorebord te krijgen.

De tweede helft verliep eigenlijk op identieke wijze, het spel golfde op en neer en beide doelmannen lieten zien dat zij er niet voor niets stonden. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd gooiden de veteranen uit Beek er nog een schepje bovenop, op zoek naar de welverdiende gelijkmaker. Deze bleef helaas uit omdat de lijnstop van Goirle een goede sleeppush van Stefan op miraculeuze wijze over het doel ranselde en de doelman van Goirle hetzelfde deed na een goed geplaatste bal van Robert.

Vriend en vijand waren het erover eens dat een gelijkspel verdiend zou zijn geweest, maar de druiven zijn zuur als je na zo’n goede wedstrijd toch met lege handen blijft staan.

Maar als onze veteranen de komende wedstrijden het niveau van deze zondag kunnen vasthouden, kan het behalen van wedstrijdpunten niet uitblijven. Laten we hopen dat dat volgende week al bewaarheid wordt als de veteranen de uitwedstrijd spelen tegen Push heren B.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws