header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Serious Winterhockey

Nieuws afbeelding 9-12-2016 Zondag 11 december is het zo ver. Dan wordt de eerste editie van ‘Serious Winterhockey’ georganiseerd. De opbrengst van dit evenement gaat naar Serious Request. Elke 35 seconden sterft er ergens ter wereld een kind aan longontsteking. En dat terwijl deze ziekte te voorkomen en te behandelen is. 3FM en het Rode Kruis komen hiervoor in actie tijdens 3FM Serious Request 2016 in Breda. 

 Natuurlijk willen wij als Hockeyclub Hilvarenbeek ook hierin een steentje bijdragen. Het belooft een gezellige dag te worden vol met leuke (sport)activiteiten! Zo begint om 14:00 een open hockey clinic. Iedereen is welkom. Neem je vriendjes of vriendinnetjes mee, ook al hockeyen zij nog niet. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 

Wil je deelnemen aan de clinic? Dan kost dit 2 euro per persoon. Na de clinic is het tijd voor de winterbarbecue. De barbecue zal verzorgt worden door 123 barbecue van Slagerij Mulders uit Hilvarenbeek. Wil je deelnemen aan de barbecue? Dan kost dit 8 euro per persoon. Rond 6 uur is het tijd om te dansen en gooien we de heupjes lekker los en gaan de voetjes van de vloer! Het is tijd voor een feestje. Om 23.00 uur zal het laatste plaatje gedraaid worden en is de dag afgelopen. We hopen dan op een mooie opbrengst voor 3FM Serious Request! En jij kan daarbij helpen..

Schrijf je in voor de hockeyclinic of winterbarbecue (tot maandag 5 december)door te mailen naar: [email protected] Vermeld je naam en de onderdelen waar je je voor wilt opgeven! Het bedrag kan je overmaken naar onderstaand rekening nummer: NL42ABNA0539282944 t.a.v. Pleun Bruurs 
Bij omschrijving heb je keuze uit: hockeyclinic of winterbarbecue of hockeyclinic & winterbarbecue + jouw naam 


 3FM Serious Request: Laat ze niet stikken!