header foto header foto header foto header foto
 

Sponsor worden

Sponsorgelden zijn, naast contributie en subsidie, de belangrijkste inkomstenbron van onze vereniging en onontbeerlijk om onze club financieel gezond te houden. HCH heeft een zeer actieve sponsorcommissie die naast beheer van onze sponsoren ook continu op zoek zijn naar ondernemers of particuleren die onze mooie club financieel of op andere wijze willen ondersteunen.

Wat doen wij als vereniging met sponsorgelden?

Inkomsten uit sponsoring worden voornamelijk gebruikt voor de financiering van trainingen, aanschaf en onderhoud van trainings- en keepersmaterialen, het op peil houden van alle faciliteiten voor prestatie- en recreatiehockey evenals het organiseren van kampen, evenementen, toernooien en clinics.

HCH biedt een groot aantal standaard sponsorpakketten, maar ook maatwerk is altijd bespreekbaar! Iedere financiƫle bijdrage is van harte welkom en zorgt er voor dat onze leden veilig en met veel plezier kunnen hockeyen!

De verschillende sponsorpakketten en de tarieven kunt u vinden onder het kopje Sponsormogelijkheden.

De Sponsorcommissie bestaat uit:
- Jacco Bruurs
 

Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers voor een afspraak om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken via: [email protected]