header foto header foto header foto header foto
 

hockey_hchacademy

Met ingang van seizoen 2019-2020 gaat de HCH Academy van start. De HCH Academy wordt de nieuwe invulling van de jeugdopleiding binnen de vereniging. Op het gebied van trainen gaat er komend seizoen veel veranderen. Ten eerste gaan alle teams binnen dezelfde categorie op hetzelfde moment trainen onder leiding van veelal dezelfde groep (opgeleide) trainers. In de praktijk betekent dit dat op bijvoorbeeld maandag van 17.00-18.00 alle jongste jeugd meisjes gaan trainen. Van 18.00-19.00 alle meisjes D, gevolgd door alle meisjes C van 19.00-20.30. De maandag-training wordt de technische training die wordt verzorgd door de Technisch Coördinatoren.

Daarnaast is de functie Hockey Technisch Coördinator (HTC) is nieuw binnen onze vereniging. De HTC is het eerste aanspreekpunt voor alle trainers, coaches, spelers/ouders die vragen, opmerkingen, uitdagingen hebben op hockeygebied. Voor andere (meer organisatorische) vragen kun je altijd terecht bij de lijncoördinator vanuit de elftallencommissie. De rol van Hockey Technisch Coördinator wordt ingevuld door Jasper Stokkermans en Tim Steketee. Zij zijn verantwoordelijk voor de hockey technische (alles wat er binnen de lijnen gebeurt) zaken binnen de vereniging.

De HCH Academy omvat naast trainingen ook opleidingen voor trainers en coaches. Gedurende het jaar worden coaches actief betrokken bij de trainingsinhoud en technische lijn die voor de gehele vereniging wordt uitgerold. In de jaarplanning (te vinden op de website www.hilverhockey.nl & www.hchacademy.nl) staan de (opleidings)momenten genoemd.