header foto header foto header foto header foto
 

HCH Academy

Met ingang van seizoen 2019-2020 is de HCH Academy van start gegaan. De HCH Academy geeft inhoud aan de jeugdopleiding binnen de vereniging. Alle teams binnen dezelfde categorie trainen op hetzelfde moment onder leiding van veelal dezelfde groep (opgeleide) trainers.

Daarnaast is de functie Hockey Technisch Coördinator (HTC) geïmplementeerd binnen onze vereniging. De HTC is het eerste aanspreekpunt voor alle trainers, coaches, spelers/ouders die vragen, opmerkingen, uitdagingen hebben op hockeygebied. Voor andere (meer organisatorische) vragen kun je altijd terecht bij de lijncoördinator vanuit de elftallencommissie. De rol van Hockey Technisch Coördinator wordt ingevuld door Jasper Stokkermans en Tim Steketee. Zij zijn verantwoordelijk voor de hockey technische (alles wat er binnen de lijnen gebeurt) zaken binnen de vereniging.

De HCH Academy omvat naast trainingen ook opleidingen voor trainers en coaches. Gedurende het jaar worden coaches actief betrokken bij de trainingsinhoud en technische lijn die voor de gehele vereniging wordt uitgerold. In de jaarplanning (te vinden op de website www.hilverhockey.nl & www.hchacademy.nl) staan de (opleidings)momenten genoemd.