header foto header foto header foto header foto
 

Eerste training HCH Academy

Trainingscommissie Nieuws afbeelding De eerste training van de HCH Academy ligt klaar! Zien we jullie zo om 16:45? De training start om 17:00. 
Groetjes Jasper, Tim, Jules, Matthijs, Guy, Stan, Vera, Madelief, Pleun en Evy. 

Lees verder

Barpersoneel gezocht

Barcommissie We zoeken nog iemand voor achter de bar  op zondag! 
Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een gezellige bijbaan? Lees dan snel verder voor meer informatie!
Hockeyclub Hilvarenbeek is op zoek naar toppers die het leuk vinden om bij deze gezellige club achter de bar te staan.

Lees verder

Uitgifte keeperstassen

Materialencommissie Nieuws afbeelding De materialencommissie is nog volop bezig met het gereed maken van de keeperstassen, zodat ieder team (vanaf de 8-tallen) vanaf de eerste trainingsweek weer beschikt over een complete keepersoutfit. Omdat er de afgelopen zomer hard is  gewerkt aan de nieuwe aanbouw en het materialenhok, zijn nog niet alle tassen nagekeken en compleet. Dit gaan we de komende weken uiteraard in orde maken.

Lees verder

Actie Van Gool Sport HCH Teamline

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Het nieuwe seizoen gaat weer bijna van start en dus ook weer tijd voor nieuwe hockeyschoenen, -kleding, misschien  een nieuwe stick  etc.  Een mooi moment om onze gewaardeerd sponsor Van Gool Sport onder de aandacht te brengen.  Na goed overleg hebben we als sponsorcommissie namelijk een aantal acties in gang gezet waar de club, maar ook onze leden van kunnen

Lees verder

Team- en shirt sponsoren gezocht!

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Afgelopen seizoenen hebben we het als sponsorcommissie voor elkaar gekregen dat een groot deel van de teams een shirt- of teamsponsor had. Met het nieuwe seizoen in aantocht, zou het mooi zijn als  alle teams van Hockeyclub Hilvarenbeek hun eigen sponsor(en) hebben! Hierbij doen we daarom een oproep aan ouders, grootouders, verzorgers, ooms of tantes van die teams die nog geen sponsor

Lees verder

Trainer/coach avond 1: Kick-Off HCH Academy

Technische commissie Nieuws afbeelding Beste trainers en coaches,


Hierbij worden jullie uitgenodigd voor de trainer/coach avond op woensdag 21 augustus om 18.30 uur  in het clubhuis.


Er gaat een hoop veranderen komend hockeyseizoen en wij hebben er zin in! Op de website hebben jullie er al iets over kunnen lezen: HCH Academy gaat van start!Lees verder

Nieuwe spelregels vanaf dit seizoen

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Met ingang van 1 augustus 2019 gaan er een aantal spelregelwijzigingen in. Hier staan de belangrijkste wijzigingen uitgelegd. Het volledige spelreglement is te vinden in de bijlage van dit bericht. 

Lees verder

HCH Academy

Technische commissie Nieuws afbeelding Beste leden,

Met ingang van seizoen 2019-2020 gaat de HCH Academy van start. De HCH Academy wordt de nieuwe invulling van de jeugdopleiding binnen de vereniging. Op het gebied van trainen gaat er komend seizoen veel veranderen. Ten eerste gaan alle teams binnen dezelfde categorie op hetzelfde moment trainen onder leiding van veelal dezelfde groep (opgeleide) trainers.

Lees verder

Trainer/coach avonden 2019-2020

Technische commissie Nieuws afbeelding De data voor de trainer/coach avonden voor seizoen 2019-2020 zijn vastgesteld. Deze gaan een iets andere invulling krijgen dan jullie de afgelopen jaren gewend zijn. Hierover volgt later meer informatie. Reserveer de volgende data in ieder geval alvast in de agenda. De zijn allemaal van 18.30 uur tot 20.00 uur. Inloop vanaf 18.00.

Lees verder

Trainingstijden 2019-2020

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Beste Leden,
De trainingstijden voor het komende seizoen zijn bekend! Als je in een team bent ingedeeld zie je in Lisa-agenda de trainingen staan.
De trainingen starten maandag 19 augustus.
Nog een hele fijne zomer en tot ziens op het hockeyveld!
Namens de trainingscommissie,
Marieke, Maurice en Mariƫtte

Lees verder

OPROEP VAN DE SPONSORCOMMISSIE: Teamsponsoren gezocht!

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Nu de teamindelingen voor het nieuwe seizoen bekend zijn, start de uitdaging om ook dit seizoen voor alle teams een sponsor te vinden. Het bestuur en de sponsorcommissie streven er naar dat elk team minimaal een eigen shirtsponsor heeft. Team- en kledingsponsoring zorgt voor groot plezier bij zowel het gesponsorde team als de sponsor en het is de ervaring dat de gesponsorde kleding met

Lees verder

Ineke Bruurs Lid van Verdienste bij HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Soms heb je het geluk dat er fantastische vrijwilligers zoals Ineke Bruurs op je pad komen. Hockeyclub Hilvarenbeek had dat geluk. En omdat wij zo blij zijn met alles wat Ineke voor onze club doet, zijn wij trots dat zij zich vanaf nu Lid van Verdienste kan noemen.


Lees verder

Funkey/Benjamins vanaf september 2019 weer op zaterdag

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Na de zomer gaan de Funkey/Benjamins (Jongste Jeugd van 5 en 6 jaar) weer trainen op de zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00. Tijdens deze ochtenden maken de kinderen op een leuke en natuurlijke manier kennis met sportief bewegen en de basisvaardigheden voor de hockeysport. Er wordt door deze groep nog geen wedstrijden gespeeld. De trainingen staan onder leiding van Madelon Bonekamp.


Lees verder

Wie maakt de Commissie Communicatie compleet?

Bestuur Nieuws afbeelding We zijn enerzijds op zoek naar een communicatiefanaat én daarnaast naar iemand met affiniteit voor vormgeving, om onze spiksplinternieuwe Commissie Communicatie binnen HCH compleet te maken!


Lees verder