Organisatie

Contact

Adres
Hockeyclub Hilvarenbeek
Roodloop 1
5081 XZ Hilvarenbeek

Postadres:
Postbus 114
5080 AC Hilvarenbeek

0135054558


Wedstrijdsecretariaat


Bestuur


Ledenadministratie
Mededelingen > naar alle mededelingen
VAN HET BESTUUR
16-11-2017
Uitnodiging bijeenkomst 'Een team, allemaal winnaar'

Beste vrijwilligers die ‘sporten en spelen’ met onze kinderen,  

Sinds kort werk ik bij de gemeente Hilvarenbeek. Mijn focus heeft Zorg en Veiligheid. Onze ambitie is om te werken aan een  lokale, totale aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling. De grote, maatschappelijke probleem kunnen we immers alleen aanpakken als we het samen doen. Ook met jou!

Nu is van 20 t/m 26 november de Week tegen Kindermishandeling. Kort dag, maar dus wel een mooie kans om aan te grijpen en samen te verkennen hoe wij kunnen ‘Verbinden voor onze kinderen’.

Heel specifiek voor vrijwilligers organiseren op 23 november een interactieve bijeenkomst ‘één team, allemaal winnaar’. We verkennen die avond samen wat de rol jouw als vrijwilliger kan zijn.

·         Wat kun jij wél doen als je vermoedens hebt van huiselijk geweld en kindermishandeling??

·         Wat zijn jouw mogelijkheden passen binnen de rol als vrijwilliger?

·         En wie of wat heb jij dan nodig?

Er is ook een trainingsacteur aanwezig.

Datum:                Dinsdag 23 november 

Tijdstip:               17.30 - 21.30 uur (inclusief eten) 

Locatie:                Kindcentrum De Driehoek, Wagenmaker 1, 5081 ER in Hilvarenbeek

Aanmelden:      Meld je uiterlijk 17 november aan bij [email protected]   

(naam, functie, dieetwensen)

Vriendelijke groet,


Sanne Abrahams | strategisch beleidsadviseur Samenleving

12-11-2017
ALV op 1 december 2017

Op 1 december aanstaande vindt de jaarlijkse ALV plaats. Noteer de datum alvast in de agenda. De uitnodiging volgt op korte termijn.
23-10-2017
Lang leven de nieuwe voorzitter!

Beste leden, beste verzorgers en ouders, beste vrijwilligers.

 

Onze club is op zoek naar een nieuwe voorzitter! Lees je dat nu goed? Ja, na 4,5 jaar besturen waarvan 3 jaar als voorzitter is de tijd aangebroken om het stokje over te dragen aan een opvolger.

Met veel plezier kijk ik terug op mijn periode in het bestuur van onze club. We staan er goed voor en hebben mooie stappen gemaakt.  En het was vaak ook erg gezellig.  Even terugblikken…..

 

Alle teams hebben momenteel twee trainingen, de kwaliteit van de trainingen is bovendien toegenomen. Afgelopen jaar zijn 5 van onze trainers geslaagd voor de trainingscursus van de hockeybond (HT2 voor de insiders).  Voor de jongste jeugd is er op alle dagen veldbegeleiding. Er zijn meerdere trainer-coaches. We hebben 6 scheidsrechters opgeleid tot CS+ en een groep jonge talentvolle jeugdspelers vormen de jeugdarbitrageclub waardoor de arbitrage is verbeterd. Financieel staan we er zeer goed op. We hebben een convenant met de gemeente afgesloten waarin de bezuinigingen grotendeels voor HCH alleen zijn teruggedraaid en bovendien buiten schot blijven de komende 20 jaar. Onze contributie is de laagste van de regio in vergelijking met andere hockeyverenigingen. Het aantal sponsoren is gegroeid. Met Jumbo hebben we een geweldige nieuwe hoofdsponsor. Het plaatjesboek was een groot succes. Het clubhuis is verbouwd. Er is een nieuwe bar, nieuwe toiletten, enz. We hebben geweldige evenementen voor elke doelgroep. Er is een miniveldje aangelegd voor de jeugd. De velden liggen er goed bij. Afgelopen jaar hebben we een record aantal nieuwe leden gekregen, maar liefst 76. Het bestuur is bemens met fijne, adequate mensen die bovendien een groot hart hebben voor de club. De commissies lopen goed hoewel we links en rechts best nog wel enthousiaste mensen kunnen gebruiken. En dan vergeet ik nog heel veel dingen te noemen.

 

Allemaal zaken die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd waar ik mijn steentje aan heb mogen bijdragen. Hoe geweldig is dat.

 

En er staan weer mooie dingen op de rol. Renovatie van de kleedkamers, aanbouw materialenruimte, LED verlichting, nieuwe website. En dit seizoen mogen we ons 500e lid verwelkomen. Wie zou dat worden?

 

WIE ZOEKEN WE: JOU?!

 

De hockeyclub zoekt een voorzitter die:

-      het leuk vind iets belangrijks te doen voor de club

-      die hockey en het hele gebeuren eromheen een warm hart toedraagt

-      die overzicht kan creëren over de verschillende ontwikkellijnen en pijlers van de club (technisch beleid, financiën, accommodatie en velden, cultuur en evenementen, binden en boeien, doorbouwen)

-      die het leuk vind om als boegbeeld naar buiten te treden

-      die anderen kan enthousiasmeren

-      die knopen mee durft door te hakken

-      die graag in ons team meespeelt als spelverdeler

 

Je hoeft geen hockeyachtergrond te hebben, want die kennis is geborgd bij het bestuurslid TC. De penningmeester is meester in de financien, de secretaris zorgt dat alles op rolletjes loopt en de vice voorzitter draagt zorg voor o.a. cultuur en sponsoring.Kortom, heel veel is al geregeld, alleen nog iemand die mee wil helpen, wat kan organiseren en goede ideeen heeft.

 

Ben jij de voorzitter die onze club weer verder helpt ontwikkelen? Of ken je iemand die dat misschien kan en wil doen? Laat ons dan iets weten via: [email protected]

 

En wie weet, kunnen we eind dit jaar onze nieuwe voorzitter verwelkomen.

 

Patrick Groothuis
Voorzitter HCH