header foto header foto header foto header foto
 
Technische commissie

Teamindeling 2020-2021

21-6-2020

Beste (ouders/verzorgers van onze) leden,


Zojuist is de definitieve teamindeling voor seizoen 2020-2021 gepubliceerd op het afgesloten gedeelte van onze website. De indelingen zijn te vinden door in te loggen op www.hilverhockey.nl, club > documenten > teamindeling. Een aantal zaken willen we in dit bericht uitlichten:

  1. In de jongste jeugd wordt conform het jeugdbeleid niet op sterkte ingedeeld;
  2. Vanaf de D-leeftijd is de opbouw als volgt: MD1 is een selectieteam, daarna is er een afbouw in speelsterkte, waarbij MD3 en MD4 zo gelijkwaardig mogelijk zijn ingedeeld. 
  3. In de C-leeftijd zijn er ‘slechts’ drie teams, waardoor MC1 een selectieteam is en MC2 en MC3 zo gelijkwaardig mogelijk zijn ingedeeld.
  4. Voor de jongensteams houden we een voorbehoud op het verstrekken van dispensaties voor enkele spelers om in een jongere leeftijdscategorie uit te mogen komen.


Vacatures bij de teams

We hebben nog een (groot) aantal vacatures in de begeleiding van de teams. Dit kan een coach-rol of managers-rol zijn. De technische commissie zet zich in voor het begeleiden van coaches en managers, dus als er vragen zijn over deze functies dan kun je altijd bij ons terecht. Wij hopen dat alle vacatures in de loop van de komende weken ingevuld gaan worden. Wil je iets anders doen voor de club? Dat kan altijd! Neem hiervoor contact op met [email protected].


Proces en vragen?

Doordat we de afgelopen maanden veel minder op het veld hebben gestaan dan we gewend zijn, heeft de technische commissie bij het samenstellen van alle teams zoveel mogelijk de input van trainers, coaches en betrokkenen van technische zaken verzameld. Op basis hiervan zijn de samenstellingen tot stand gekomen. De selectieteams zijn zo zorgvuldig mogelijk tot stand gekomen door input en bevindingen van onze hockey technische experts. 


Het kan echter zijn dat er toch nog vragen zijn over het proces. De basis van het proces voor het samenstellen van teams is terug te vinden het jeugdbeleid (via club > documenten > beleid op de website). Mocht je toch graag een gesprek willen waarin we het proces verder toelichten, dan kan dat. Zoals eerder aangegeven is er op maandag 22 juni aanstaande een "inloopavond”. Hiervoor kun je je inschrijven via https://elftallen.youcanbook.me/. Leden van de technische commissie gaan niet in op privé berichten/telefoontjes. Alle correspondentie betreft de teamindeling gaan via de "inloopavond”.


Trainen tot de zomervakantie!

Vanaf 29 juni gaan alle teams nog drie weken door met trainen. Dit doen we in de nieuwe teams. Kijk dus goed in het schema op welke tijden jij mag trainen. Dit schema staat op de website. Na 17 juli zijn er geen trainingen meer, maar er komt nog wel een tweedaagse clinic voor de jongste jeugd t/m C-leeftijd. Deze is op zaterdag 18 en zondag 19 juli. Meer info volgt snel op de website.


We wensen jullie alvast erg veel plezier in de nieuwe teams en tijdens de laatste trainingen tot de zomerstop.


Namens de gehele technische commissie,

Maarten, Suzanne, Sophie, Maartje, Rianne, Jeroen, Tim en Jasper