header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update 1/4 Corona (t/m 28/4 afgelastingen)

Nieuws afbeelding 1-4-2020 Ongetwijfeld hebben jullie gisteren de persconferentie gevolgd waarin bekend werd gemaakt dat alle corona-maatregelen in elk geval tot 28 april worden verlengd. De KNHB beraadt zich over de competitie de rest van dit seizoen. Zodra we hier meer van weten, hoor je het van ons.

Voor de volledigheid wijzen we je er op dat alle eerder genomen maatregelen (bijvoorbeeld niet trainen en terrein/clubhuis gesloten) van kracht blijven en verlengd zijn tot en met 28 april! Laten we in de tussentijd proberen ons zoveel mogelijk aan de landelijke veiligheidsrichtlijnen te houden.

Mocht je vragen hebben, mail deze dan aan [email protected] of app Myrthe op 06-1448 4348.

_____________________________________________________________
De KNHB postte gisteravond dit:

De KNHB volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de vandaag gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen.

Competities

De periode waarin de competities alsnog op het veld beslecht kunnen worden in dit hockeyseizoen is – in beschikbare wedstrijddagen gemeten – niet groot meer. De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Ons doel is om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen. Op die manier willen we hockeyers en verenigingen alsnog een mooie periode vol hockey laten beleven. Daar zetten we nu onze energie, kennis en creativiteit op in. Zodra we de mogelijkheden concreet in kaart hebben, volgt een update aan alle verenigingen.

Op dit moment gaat het er echter vooral om er gezamenlijk voor te zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen. We rekenen daarom op het begrip van alle hockeyers en verenigingen en hopen dat iedereen richting de zomer alsnog met veel plezier op de verenigingen terecht kan.