header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Heren Veteranen behalen de eerste drie punten van het seizoen.

Nieuws afbeelding 8-11-2015

De heren veteranen hebben de hatelijke nul achter hun naam op de ranglijst weggespeeld en naderen nu de teams die al wat wedstrijdpunten verzameld hebben. De heren veteranen doen na een 2-5 overwinning op Rosmalen weer mee !!

Op deze zondagochtend vertrokken we met veel hockeyers richting Rosmalen met het gevoel dat we de eerste overwinning van het seizoen in de wacht konden slepen. Het gevoel liet onze mannen niet in de steek, mede ondersteund door een grote dosis enthousiasme , enkele invallers en een tomeloze inzet die vanaf de eerste tot de laatste minuut op het veld neergelegd werd.

Het hockeyspel golfde van het ene naar het andere doel hetgeen aan beide kanten vele grote kansen opleverde. Gelukkig voor onze Beekse hockeyers troffen Rutger en Teun in de eerste helft beiden doel vanuit een strafcorner en wist Olof zijn doel schoon te houden. Een ongekende luxe voor de veteranen dat zij met een 0-2 voorsprong gingen rusten.

Direct na het rustsignaal werden onze jongens getrakteerd op een tegendoelpunt, maar wist Rutger met een snelle en handige beweging een slecht gestopte bal van de laatste man van Rosmalen achter de keeper neer te leggen. De tegenstander uit Rosmalen wilde zich nog niet gewonnen geven en wist met een snoeihard schot onze keeper voor de tweede maal het nakijken te geven. De veteranen kropen door het oog van de naald toen de scheidsen een, naar het leek een zuiver doelpunt afkeurde.

De Beekse mannen rechtten hun ruggen nog een keer, moedigden elkaar aan, lieten de bal het werk doen en creƫerden meteen weer grote kansen. Stefan uit een strafcorner en Teun brachten de uiteindelijke 2-5 eindstand op het scorebord.

Een prima resultaat mannen, dat zeker naar meer smaakt. Om daar achter te komen, zullen we nog een weekje moeten wachten als de thuiswedstrijd tegen de veteranen van Son op het programma staat.